ΝΕΑ

Ο Δ.ΖΑΜΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Στην πρεμιέρα των δραστήριων Ναυτοπροσκόπων Διονύσου, των οποίων η δράση το περασμένο καλοκαίρι κατά την φονική φωτιά στο Μάτι εγκωμιάστηκε πανελληνίως, έδωσε το παρών ο Δήμαρχος κ Διονύσης Ζαμάνης, εκφράζοντας μάλιστα τη στήριξή του στην πολυεπίπεδη προσπάθειά τους. Το δελτίου Τύπου του Δήμου Διονύσου:

«Στον ετήσιο αγιασμό του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Διονύσου και στην τελετή έναρξης της νέας προσκοπικής χρονιάς παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες-Κυριακή, 7 Οκτωβρίου, στον Χώρο Δράσης του Συστήματος στον Διόνυσο.

αρχείο λήψης (14)

Ο κ. Δ. Ζαμάνης, συνεχάρη τους προσκόπους και τον αρχηγό τους Αλέξανδρο Λυσιώτη, για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν και που συμβάλλουν στην ανάπτυξη των νέων σωματικά, πνευματικά και κοινωνικά, μέσω της αλληλεκπαίδευσης με έμφαση στην υπαίθρια ζωή. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εθελοντική προσφορά και συμμετοχή τους στις δράσεις του Δήμου και παράλληλα, διαβεβαίωσε τα στελέχη και τα μέλη του 1ου Συστήματος ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό τους και να υποστηρίζει το έργο τους με κάθε δυνατό τρόπο.

αρχείο λήψης (15)

Την τελετή του αγιασμού παρακολούθησαν λυκόπουλα, πρόσκοποι, ανιχνευτές και βαθμοφόροι του Συστήματος, ενώ μεγάλη ήταν και η παρουσία των γονέων και φίλων του προσκοπισμού».

αρχείο λήψης (16)

Categories: ΝΕΑ