ΝΕΑ

«ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»: ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το σύνθημα της επανεκκίνησης των «Ανοιχτών Οριζόντων», της δημοτικής παράταξης που διοικεί το Δήμο Διονύσου, μέσα σε κλίμα σύμπνοιας και συνεργασίας έδωσε ο Δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης. Μιλώντας ενώπιον του μεγαλύτερου μέρους των δημοτικών συμβούλων του χθες το απόγευμα επανέλαβε πως θα δώσει με όλες του τις δυνάμεις τη μάχη για την εκλογική νίκη στη δοκιμασία του Μαϊου, επισημαίνοντας το μετρήσιμο έργο που έχει παραχθεί σε υποδομές σχολείων, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών, ΚΑΠΗ και άλλων κοινωνικών δομών, κλπ.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, που διάρκεσε δύο ώρες και πλέον, οι παρευρισκόμενοι δήλωσαν «παρών» στον προεκλογικό αγώνα, έτοιμοι να δουλέψουν και να πολεμήσουν στην πρώτη γραμμή των προβλημάτων της καθημερινότητας. Ο Δήμαρχος δε πρόσθεσε πως το ψηφοδέλτιο θα εμπλουτιστεί με νέο αίμα και κυρίως με νέους σε ηλικία ανθρώπους, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.

«Σας θυμίζω το τοπίο και την ατμόσφαιρα όταν ξεκινήσαμε το φθινόπωρο του 2013 τη διαδρομή μας με τους Ανοιχτούς Ορίζοντες. Τώρα οι συνθήκες είναι ιδανικές» τόνισε με νόημα, ενώ στη συνέχεια άκουσε υπομονετικά τις τοποθετήσεις των συμβούλων, που μίλησαν με τη σειρά όλοι.

Με την χθεσινή συγκέντρωση ο κ Ζαμάνης εγκαινίασε επισήμως την προεκλογική περίοδο των έξι και πλέον μηνών μέχρι την αναμέτρηση του προσεχούς Μαϊου, η οποία θα διεξαχθεί με απλή αναλογική, ανοίγοντας το δρόμο για πολιτικές συνέργειες και συνεργασίες.

Categories: ΝΕΑ