ΝΕΑ

ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

O Γιώργος Πατούλης, νυν πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, θα είναι ο αντίπαλος της Ρένας Δούρου και του Γιάννη Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής, για λογαριασμό της ΝΔ, στις αυτοδιοικητές εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πειραιώς, που επιβεβαιώνουν πλήρως τα σχετικά ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr, σήμερα κλείδωσαν τέσσερα πρόσωπα που προέρχονται από την τοπική αυτοδιοίκηση και θα διεκδικήσουν τις Περιφέρειες Αττικής, Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας και Δυτικής Ελλάδας με τη στήριξη της ΝΔ.

Εκτός λοιπόν από τον κ. Πατούλη, ο επί τρεις θητείες δήμαρχος Καλαμάτας και επί σειρά ετών πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου Παναγιώτης Νίκας θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου απέναντι στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Δέδε και το νυν περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη.

Η Πειραιώς αποφάσισε δύο ακόμη νέα αυτοδιοικητικά στελέχη για τη μάχη των περιφερειακών εκλογών. Ο νυν 34χρονος Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Φάνης Σπανός θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας απέναντι στον εκλεκτό της Κουμουνδούρου Μανώλη Αναγνωστάκη.

Τέλος, ο 38χρονος περιφερειακός σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης θα αναμετρηθεί με τον Απόστολο Κατσιφάρα τον οποίον στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Categories: ΝΕΑ