ΝΕΑ

69η ΔΡΑΣΗ «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ-17/10 ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ

Το κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες» μεταφέρεται στη Δροσιά την προσεχή εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη-17 Οκτωβρίου. Η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Δήμος Διονύσου συνεχίζει τη συμμετοχή του στο καταναλωτικό κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες» με τη διοργάνωση της 69ης κατά σειρά δράσης, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Oκτωβρίου 2018 (στην πλατεία Ελ. Κορολή, επί της συμβολής των οδών Τραπεζούντος & Ρόδων, στη Δροσιά) και ώρες 8.00 έως 14.00.

Οι δράσεις θα είναι ανοιχτές προς το κοινό, καθώς δε θα υπάρξουν προπαραγγελίες.

Παρακαλούμε σημειώστε τα παρακάτω:

  1. Στα προϊόντα που θα διατεθούν περιλαμβάνονται όλα τα πιστοποιητικά παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για το καθένα.
  2. Οι παραγωγοί που έχουν επιλεγεί, αναλαμβάνουν την υποχρέωση την ημέρα της διανομής να αναρτούν σε ευκρινές σημείο τις προσυμφωνημένες τιμές των προϊόντων τους και να δίνουν αποδείξεις.
  3. Ακόμα, μέρος από τα προϊόντα των παραγωγών θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Διονύσου κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου.

Η αναλυτική λίστα των προϊόντων που θα διατεθούν στη δράση, οι τιμές τους, καθώς και περιγραφικά στοιχεία των συνεργαζόμενων παραγωγών υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Διονύσου.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση ή πληροφορία, απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 2132139806.

ΑΦΙΣΑ

Categories: ΝΕΑ