ΝΕΑ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ Π.ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ

Υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας του Παύλου Γερουλάνου, που θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας με το ΚΙΝΑΛ και άλλες προοδευτικές δυνάμεις, αναλαμβάνει ο Γιώργος Πετρουλάκης, ο οποίος έχει υποβάλει προφορικά την παραίτησή του από γενικός γραμματέας του Δήμου Διονύσου εδώ και μερικές ημέρες. Στο πρωτόκολλο πάντως δεν έχει υποβληθεί έγγραφο με την παραίτησή του, γεγονός που μπορεί να σημαίνει πολλά, αλλά και τίποτα.

Ο κ Πετρουλάκης συνδέεται με φιλία χρόνων με τον πρώην Υπουργό Πολιτισμού επί πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου, οπότε και είχε σημαίνοντα ρόλο στην επικοινωνιακή πολιτική της τότε κυβέρνησης ως Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Θεωρείται επίσης εξέχον μέλος της ομάδας των «παπανδρεϊκών» και άριστος γνώστης του τομέα της επικοινωνίας, όπου έχει διαπρέψει.

Είναι ανώτατο στέλεχος  του Υπουργείου Εξωτερικών από το οποίο αποσπάστηκε το Μάιο του 2017 στο Δήμο Διονύσου, οπότε ανέλαβε καθήκοντα γενικού γραμματέα με απόφαση του Δημάρχου κ Διονύση Ζαμάνη. Με την παρουσία και τις γνώσεις του έχει φέρει άλλο αέρα στην καθημερινότητα των δημοτικών πραγμάτων και υπηρεσιών.

 

Categories: ΝΕΑ