ΝΕΑ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΖΑΜΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Τα εύσημα στους διδάσκοντες και τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου απέδωσε ο Δήμαρχος Διονύσου κ Διονύσης Ζαμάνης μετά την διεθνή πιστοποίησή του από πρόγραμμα που υποστηρίζεται από το Βρετανικό Συμβούλιο. Για την διάκριση αυτή ο Δήμος Διονύσου εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

«Τα θερμά συγχαρητήριά του εκφράζει ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνης στον διευθυντή κ. Φώτιο Περρή, στους δασκάλους και στους μαθητές του 1ου δημοτικού σχολείου Διονύσου για την πιστοποίηση του Σχολείου, έπειτα από αξιολόγηση, με τον τίτλο «International School Award».

Η πιστοποίηση του Σχολείου πραγματοποιήθηκε έπειτα από τη συμμετοχή του, κατά το σχολικό έτος 2017-18, στο πρόγραμμα «International School Award», το οποίο υποστηρίζεται από το British Council. Το Σχολείο υπέβαλε αποδεικτικά στοιχεία της διεθνούς δραστηριότητάς του και του αντίκτυπου που θα μπορούσε να επιφέρει αυτή στους μαθητές. Στο πλαίσιο του προγράμματος υλοποιήθηκαν, με συντονίστρια την κ. Αντ. Γιαννακοπούλου, σε συνεργασία με σχολεία της Ινδίας, επτά δραστηριότητες.

O Δήμαρχος Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνης δήλωσε σχετικά: «Αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές, στους δασκάλους και στον διευθυντή κ. Φώτιο Περρή για τη διεθνή διάκριση του 1ου δημοτικού σχολείου Διονύσου. Με τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα άνοιξε ένα παράθυρο στον κόσμο για τους μαθητές και η πιστοποίηση του σχολείου ήρθε ως επιβράβευση των προσπάθειών τους. Όλα τα σχολεία του δήμου μας κρατούν σε υψηλό επίπεδο την εκπαιδευτική διαδικασία και ο Δήμος, με κάθε τρόπο, στέκεται αρωγός τους, προς όφελος των παιδιών μας».

Categories: ΝΕΑ