ΝΕΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Ο Π. ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ

Πλήρης δικαίωση για το dionysospost. Ο κύβος ερρίφθη και ο πρώην υπουργός Πολιτισμού του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Παύλος Γερουλάνος ανακοινώνει σήμερα-Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου, την υποψηφιότητα του για το Δήμο Αθηναίων. Η έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας θα γίνει από την Φωκίονος Νέγρη στην Κυψέλη. Στο σύντομο μήνυμα που ανέβηκε ήδη στην προσωπική του ιστοσελίδα αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αθηναίος πολίτης, ζω, εργάζομαι και μεγαλώνω τα παιδιά μου εδώ, επιχειρηματίας, π. Υπουργός και αφοσιωμένος στα κοινά. Πιστεύω ότι οι λύσεις βρίσκονται ανάμεσά μας και δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν μπορούμε να λύσουμε αν συνεργαστούμε. Αυτό έκανα πάντα και αυτό θέλω να κάνω για την πόλη μας».

Δίπλα στον κ Γερουλάνο και επικεφαλής της προεκλογικής του καμπάνιας είναι, όπως αποκάλυψε το dionysospost, ο  Νίκος Πετρουλάκης, που υπέβαλε την παραίτησή του πριν μερικές ημέρες από το πόστο του γενικού γραμματέα του Δήμου Διονύσου.  Ο κ Πετρουλάκης, υπάλληλος του Υπουργείου Εξωτερικών με πολύ καλές σπουδές στις  Πολιτικές Επιστήμες και τις διεθνείς σχέσεις, θεωρείται μετρ της επικοινωνίας. Το διάστημα της διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ και το Γιώργο Παπανδρέου (2009-2011) διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.  Κατά την περίοδο των 17 περίπου μηνών που υπηρέτησε στο Δήμο Διονύσου διέπρεψε, συντελώντας αποτελεσματικά στην καλύτερη οργάνωση και διάρθρωση των υπηρεσιών και αφήνοντας πίσω του μετρήσιμο έργο.

Categories: ΝΕΑ