ΝΕΑ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΝΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΩΝ

Όπως έγραψε πρώτο το dionysospost, ο Δήμος Διονύσου πρόκειται να διοργανώσει την προσεχή Δευτέρα-29 Οκτωβρίου, στις 4.30μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου επιμορφωτικό σεμινάριο για τους εργαζομένους με αντικείμενο την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και διαχείριση κρίσεων. Το θέμα συζητήθηκε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο και εγκρίθηκε. Η γνώση και η ψυχραιμία μπορούν να σώσουν  ζωές, καθώς η φονική πυρκαγιά στο Μάτι και η καταστροφική πλημμύρα στη Μάνδρα ανέδειξαν την ανοργανωσιά και έλλειψη αντανακλαστικών της κρατικής μηχανής.

Το πρωί ο Δήμος Διονύσου εξέδωσε δελτίο Τύπου και καλεί, εκτός από τους εργαζόμενους, όλο τον κόσμο να παρακολουθήσει το εξαιρετικά χρήσιμο σεμινάριο. Αναλυτικά:

«Ο Δήμος Διονύσου διοργανώνει με το ΝΠΔΔ ¨Η ΕΣΤΙΑ¨ την 29η Οκτωβρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 4:30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου (Λεωφ. Κρυονερίου 3), εκπαιδευτικό σεμινάριο που απευθύνεται σε εργαζομένους στους παιδικούς σταθμούς.

Σκοπός του εν λόγω σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση των εργαζομένων και θα αφορά σε τρόπους αντιμετώπισης περιπτώσεων εκδήλωσης πυρκαγιάς και λοιπών φυσικών φαινομένων (σεισμός) και την εν γένει διαχείριση κρίσεων. Εισηγητής θα είναι ανώτερο στέλεχος του Πυροσβεστικού Σώματος.

Το εν λόγω σεμινάριο δύνανται να το παρακολουθήσουν όσοι ενδιαφέρονται με ελεύθερη είσοδο».

 

Categories: ΝΕΑ