ΝΕΑ

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

Στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας Αττικής είναι η Λεωφόρος Μαραθώνος, το οδόστρωμα της οποίας στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Πάρνηθος υποχώρησε πριν ένα μήνα περίπου και εκφράζονται ανησυχίες, λόγω και της επιδείνωσης του καιρού, ότι μπορεί η καθίζηση  να προχωρήσει περαιτέρω. Το θέμα συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Τρίτης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ Δημήτρης Ράϊκος επισήμανε πως έχει σταλεί έγγραφο προς την Περιφέρεια για την επικινδυνότητα του δρόμου και έχει λάβει διαβεβαιώσεις πως σύντομα η ζημιά θα αποκατασταθεί.

Οι υπάλληλοι του Δήμου Διονύσου στο σημείο εκείνο έχουν τοποθετήσει κορύνες  προειδοποιώντας τους διερχόμενους οδηγούς και έχουν αποκλείσει ένα κομμάτι του δρόμου με  κορδέλες. Σημειωτέο, ότι πριν μερικές ημέρες βυθίστηκε όλο το πεζοδρόμιο λόγω κατολίσθησης συμπαρασύροντας και το προστατευτικό κιγκλίδωμα που υπήρχε.

Στο επίμαχο σημείο η κυκλοφορία των αυτοκινήτων γίνεται με δυσκολία, καθώς δεν χωρούν να περάσουν την ίδια στιγμή δύο οχήματα.

Categories: ΝΕΑ