ΝΕΑ

26η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ-5/11 ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ

Νέα αιμοδοσία διοργανώνει ο Δήμος Διονύσου την προσεχή Δευτέρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου και προσκαλεί όλους τους πολίτες να λάβουν μέρος, προκειμένου να ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε:

«Στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, ο Δήμος Διονύσου διοργανώνει την 26η εθελοντική αιμοδοσία, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 και ώρες 17:00 έως 20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου (Λεωφ. Κρυονερίου 3), για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

Ο Δήμος Διονύσου λειτουργεί τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος για την κάλυψη των αναγκών σε μονάδες αίματος των εθελοντών αιμοδοτών, κατοίκων και δημοτών. Για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος διοργανώνει εθελοντικές αιμοδοσίες, ενημερώνοντας και κινητοποιώντας παράλληλα την τοπική κοινωνία. Την αιμοληψία αναλαμβάνει κινητό συνεργείο Νοσοκομείου, το οποίο αποτελείται από επιστημονικό προσωπικό, διασφαλίζοντας την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών.

Τα μέλη της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος εφοδιάζονται με κάρτα Εθελοντή Αιμοδότη και με την κάρτα αυτή το μέλος εξασφαλίζει, σε περίπτωση ανάγκης, μονάδες αίματος για τον ίδιο ή τους οικείους του. Η αιμοδοσία είναι μία πράξη εθελοντισμού και αλληλεγγύης, της οποίας τα αποτελέσματα σώζουν συνανθρώπους μας.

O Δήμος Διονύσου προσκαλεί όλους τους δημότες, τους κατοίκους και τους εθελοντές αιμοδότες να δώσουν το δυναμικό τους «παρών» και σε αυτή την προσπάθεια, εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται: Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού. Κανάρη 3, Άνοιξη τηλ.: 213 213 9811. Υπεύθυνη αιμοδοσίας κα Κέλλυ Σαββοπούλου, email: aimodosiadd@gmail.com».

26η εθελοντική αιμοδοσία Δήμου Διονύσου

 

Categories: ΝΕΑ