ΝΕΑ

ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟΚΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Νέα ιστοσελίδα με σύγχρονο σχεδιασμό και αναβαθμισμένα λειτουργικά χαρακτηριστικά πρόκειται να αποκτήσει λίαν συντόμως ο Δήμος Διονύσου. Στόχος είναι πρωτίστως η προβολή όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών  προς τους πολίτες, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα για ζητήματα της καθημερινότητάς τους, τις αποφάσεις που λαμβάνουν ο Δήμαρχος και τα αρμόδια όργανα του Δήμου, για Διαγωνισμούς και Δημοπρασίες που διενεργούνται, καθώς και για τα πολιτιστικά δρώμενα ή τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην περιοχή. Θα υπάρξει μάλιστα η πρόβλεψη μελλοντικά να πραγματοποιούνται και  ηλεκτρονικές συνδιαλλαγές.

Με εμπλουτισμένο περιεχόμενο η νέα ιστοσελίδα dionysos.gr θα προσφέρει  ενισχυμένη χρηστικότητα, επιτρέποντας την εύκολη πλοήγηση σε ένα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον. Το σύνολο των πληροφοριών θα  παρουσιάζεται με εύληπτο τρόπο, ενώ θα δίνεται στον επισκέπτη η δυνατότητα και εξειδικευμένης αναζήτησης.

Το σχεδιασμό της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αναλάβει πανεπιστημιακός καθηγητής πληροφορικής, που έχει συνεργαστεί και με άλλους Δήμους.

 

 

Categories: ΝΕΑ