ΝΕΑ

ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΖ

Με την τροποποίηση του κανονισμού κατάληψης κοινοχρήστων χώρων με τραπεζοκαθίσματα από επιχειρηματίες θα ασχοληθεί η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που θα συνεδριάσει την προσεχή Τρίτη-6 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί. Οι παμπάλαιες διατάξεις έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στους μαγαζάτορες της περιοχής του Αγίου Στεφάνου, που ξαφνικά κλήθηκαν να πληρώσουν υπέρογκα ποσά. Σχετικές με το ίδιο ζήτημα είναι και οι τροποποιήσεις του ρυμοτομικού σχεδίου του Αγίου Στεφάνου σε συγκεκριμένα οικοδομικά τετράγωνα, που έρχονται προς συζήτηση και έγκριση. Επίσης, στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται η τροποποίηση του κανονισμού ύδρευσης, αλλά και η έγκριση των σημείων που θα τοποθετηθούν υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων. Το πλήρες μενού της 7ης φετινής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής έχει ως εξής:

ΘΕΜΑ 1o: Τροποποίηση των άρθρων 10&11 του Κανονισμού Κατάληψης Κοινοχρήστων Χώρων του Δήμου Διονύσου.

ΘΕΜΑ 2o: Τροποποίηση των ρυμοτομικών σχεδίων Αγ.Στεφάνου στο Ο.Τ 16 πλατείας Δημοκρατίας για τον αποχαρακτηρισμό των δρόμων που εφάπτονται στα ΟΤ18 και ΟΤ 15 και τον χαρακτηρισμό τους ως κοινοχρήστων χώρων πλατείας- Διανομή 1932 Νέας Ζώργιανης.

ΘΕΜΑ 3o: Τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου Αγίου Στεφάνου έμπροσθεν του ΟΤ15 και αποχαρακτηρισμός της οδού 25 Μαρτίου σε κοινόχρηστο χώρο λόγω υψομετρικής διαφοράς και διαμορφωμένης κατάστασης –Διανομή 1932 Νέας Ζώργιανης.

ΘΕΜΑ 4o: Τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου Αγίου Στεφάνου στα υπό ένταξη ΟΤ85, ΟΤ 80, ΟΤ 65.

ΘΕΜΑ 5o: Τροποποίηση της αρ.227/2012 απόφασης ΔΣ «Κανονισμός Ύδρευσης Δήμου Διονύσου».

ΘΕΜΑ 6o: Λήψη απόφασης για την έγκριση των σημείων τοποθέτησης υπόγειων κάδων Απορριμμάτων.

 

 

 

Categories: ΝΕΑ