ΝΕΑ

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ-14/11

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) και οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την Τετάρτη-14 Νοεμβρίου 2018, αντιδρώντας στις ασκούμενες πολιτικές από τη συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.00 το πρωί.

«Απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που εφαρμόστηκαν και συνεχίζουν να εφαρμόζονται, απέναντι στην παραπλανητική ρητορική για έξοδο από τα μνημόνια τηρώντας κατά γράμμα τα όσα ψηφίστηκαν και καταδυναστεύουν τον Ελληνικό λαό, ως εργαζόμενοι στηρίζουμε και αγωνιζόμαστε μαζικά θέτοντας και διεκδικώντας την δική μας πρόταση» επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην σχετική ανακοίνωση. Κι ακόμη:

«Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συμμετέχουμε μαζικά στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που προκήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 και στην Απεργιακή Συγκέντρωση στη Πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11:00 π.μ.

ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ στην 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ την ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 Πλατεία Κλαυθμώνος – Αθήνα – 11.00».

Categories: ΝΕΑ