ΝΕΑ

ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΔΩΝ

Του Περικλή Δημητρόπουλου.

Αρχίζει αύριο το πρωί η οργανωμένη περιβαλλοντική εκστρατεία του Δήμου Διονύσου με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου στο τρίπτυχο: Καθαριότητα, Περιβάλλον, Ανακύκλωση. Κλιμάκιο της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος με επικεφαλής την αρμόδια Αντιδήμαρχο κ Αγγελική Πέππα θα επισκεφθεί τα γραφεία όλων των Δημοτικών Ενοτήτων, μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια, τον κανονισμό καθαριότητας, αλλά και κάδους ανακύκλωσης, κίτρινους για το χαρτί και μπλε για τα μέταλλα (αλουμίνιο, κλπ.) ή το γυαλί.

Θα ακολουθήσει την Παρασκευή η επίσκεψη στις Δημοτικές Υπηρεσίες, τα ΚΑΠΗ και τα σχολεία. Σύμφωνα με το πρόγραμμα το κλιμάκιο της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος θα πάει παντού τις επόμενες ημέρες. Η όλη προσπάθεια θα κορυφωθεί την μεθεπόμενη Κυριακή στην κεντρική πλατεία Δροσιάς, όπου σε ειδική εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα γνωστό όνομα από τον χώρο του θεάματος θα μοιράσει στα μικρά παιδιά κάδους ανακύκλωσης εσωτερικού χώρου.

Ο κανονισμός καθαριότητας βέβαια θα διανεμηθεί και με το ταχυδρομείο πόρτα-πόρτα σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Διονύσου.

«Θέλουμε να επικοινωνήσουμε στον κόσμο το ιδιαίτερο σημαντικό μήνυμα της καθαριότητας και της ανακύκλωσης. Σκοπός μας η ευαισθητοποίηση όλων. Ο όμορφος και καθαρός Δήμος ανεβάζει το  βοιωτικό επίπεδο όλων, βελτιώνει την καθημερινότητά μας. Πέραν των πολλών ωφελημάτων της καθαριότητας και της ανακύκλωσης οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα δικαιώματά τους, αλλά συνάμα και τις υποχρεώσεις τους» ανέφερε μιλώντας στο «dioysospost» η κ Αγγελική Πέππα, η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος που ηγείται της εκστρατείας.

Το πρόγραμμα της περιβαλλοντικής εκστρατείας συζητήθηκε στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο και εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

004 (3)

*Η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος  κ Αγγελική Πέππα βράβευσε τον παγκόσμιο πρωταθλητή του άλματος εις ύψος Λάμπρο Παπακώστα  στην εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση «Παίζουμε χάντμπολ για την Κιβωτό του Κόσμου» την περασμένη Κυριακή στην Ανοιξη.

 

Categories: ΝΕΑ