ΝΕΑ

ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ

Αμεσης προτεραιότητας θεωρεί η ΕΡΓΟΣΕ το έργο της κατασκευής  της σιδηροδρομικής στάσης στο Κρυονέρι και προωθεί με βήμα ταχύ τη διαδικασία δημοπράτησης της. Η ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. είναι θυγατρική Εταιρεία του ΟΣΕ που συστάθηκε το 1996, με στόχο να αναλάβει τη διαχείριση των έργων του Επενδυτικού Προγράμματος του Οργανισμού και ιδιαίτερα εκείνων που συγχρηματοδοτούνται από Προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εν προκειμένω, το θέμα συζητήθηκε στη συνάντηση που είχε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Διονύσου κ. Δημήτρης Ράικος με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ κ. Χρήστο Διονέλη. Η στάση του ΟΣΕ θα δημιουργηθεί εντός των ορίων της Δημοτικής Κοινότητας Κρυονερίου και αναμένεται να εξυπηρετήσει πάρα πολύ κόσμο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών, «ο κ. Διονέλης και υπηρεσιακοί παράγοντες της ΕΡΓΟΣΕ ενημέρωσαν τον κ. Ράικο ότι έχει ολοκληρωθεί η χωροθέτηση και η μελέτη του έργου, το οποίο πλέον βρίσκεται στο στάδιο των τευχών δημοπράτησης. Όπως διαβεβαίωσε ο κ. Διονέλης το έργο είναι άμεσης προτεραιότητας για την ΕΡΓΟΣΕ και θα δημοπρατηθεί στις αρχές του 2019.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια προηγούμενης του Δημάρχου Διονύσου κ. Διονύση Ζαμάνη με τον πρόεδρο του ΟΣΕ για σειρά θεμάτων, μεταξύ των οποίων και η κατασκευή της σιδηροδρομικής στάσης στο Κρυονέρι.

Με την κατασκευή του έργου ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων του Κρυονερίου, αλλά και άλλων όμορων Δημοτικών Κοινοτήτων γίνεται πραγματικότητα, επιλύοντας σημαντικά κυκλοφοριακά προβλήματα και διευκολύνοντας σε μεγάλο βαθμό τη μετακίνηση των δημοτών».

Categories: ΝΕΑ