ΝΕΑ

ΖΑΜΑΝΗΣ: «Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ»

Τη συμμετοχή όλων των πολιτών και την ευαισθητοποίηση τους σχετικά με την  καθαριότητα, την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος αναμένει ο Δήμαρχος Διονύσου κ Διονύσης Ζαμάνης. Με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook υπενθυμίζει την περιβαλλοντική εκστρατεία του Δήμου Διονύσου, που βρίσκεται σε εξέλιξη (παρεμπιπτόντως αυτή την εβδομάδα το ειδικό κλιμάκιο θα επισκεφθεί τα σχολεία και τις δημόσιες υπηρεσίες), τονίζοντας:

«Η περιβαλλοντική εκστρατεία «Για έναν Δήμο πιο ανθρώπινο, πιο καθαρό, πιο όμορφο», αποτελεί μια οργανωμένη προσπάθεια ενημέρωσης και συστράτευσης όλων των πολιτών στον κοινό στόχο για έναν πιο καθαρό, πιο όμορφο Δήμο.
Στην κατεύθυνση αυτή έγιναν και γίνονται πολλά, θέλουμε να γίνουν ακόμη περισσότερα.
Χρειάζεται όμως η συμμετοχή όλων μας για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Ο σεβασμός στο περιβάλλον και η προστασία του είναι υποχρέωση του Δήμου αλλά και δική μας ως πολίτες, είναι δείγμα πολιτισμού.
Σας καλώ λοιπόν, όλους, να συμβάλλουμε, μαζί, σε αυτή την προσπάθεια, σε αυτή την εκστρατεία. Για να έχουμε τον Δήμο που θέλουμε, τον Δήμο που μας αξίζει».

46024651_10212332125914114_3193653302378102784_n

Categories: ΝΕΑ