ΝΕΑ

ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Την προσεχή Τρίτη-20 Νοεμβρίου θα συνεχιστεί, εκτός απροόπτου το διακοπέν χθες Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα δεν κατέστη δυνατόν να εξαντληθεί η ημερήσια διάταξη. Πέρασαν όλα τα θέματα, που εισηγήθηκε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (Νο3-Νο8), εκτός του τελευταίου (Νο9-αναγκαστική απαλλοτρίωση τμήματος οδού Παρόδου Μ.Αλεξάνδρου 21 της ΔΕ Ανοιξης), που απαιτούσε αυξημένη πλειοψηφία 21 συμβούλων. Τα υπόλοιπα που ψηφίστηκαν είναι:

-Τροποποίηση των άρθρων 10 και 11 του κανονισμού κατάληψης κοινοχρήστων χώρων Δήμου Διονύσου (Νο3)

-Τροποποίηση των ρυμοτομικών σχεδίων Αγ.Στεφάνου στο ΟΤ 16 πλατείας Δημοκρατίας για τον αποχαρακτηρισμό των δρόμων που εφάπτονται στα ΟΤ 18 και ΟΤ 15 και τον χαρακτηρισμό τους ως κοινοχρήστων χώρων-Διανομή 1932 Νέας Ζώργιανης (Νο4).

-Τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου Αγ.Στεφάνου στα υπό ένταξη ΟΤ 85, ΟΤ 80, ΟΤ 65 (Νο5).

-Τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου Αγ.Στεφάνου έμπροσθεν του ΟΤ 15 και αποχαρακτηρισμός της οδού 25ης Μαρτίου σε κοινόχρηστο χώρο λόγω υψομετρικής διαφοράς και διαμορφωμένης κατάστασης-Διανομή 1932 Νέας Ζώργιανης (Νο6).

-Τροποποίηση της αρ.227/2012 απόφασης ΔΣ «Κανονισμός Υδρευσης Δήμου Διονύσου» (Νο7).

-Λήψη απόφασης για την έγκριση των σημείων τοποθέτησης υπόγειων κάδων απορριμμάτων(Νο8).

Επίσης, συζητήθηκαν και πέρασαν τα πρωτόκολλα οριστικής παραλαβής υπηρεσιών, από το Νο13 μέχρι και το Νο28 της ημερήσιας διάταξης.

 

Categories: ΝΕΑ