ΝΕΑ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Διονύσου μας ενημερώνει ότι ξεκίνησε να λειτουργεί και φέτος το Θεατρικό Εργαστήρι Νέων, οι συγκεντρώσεις του οποίου διεξάγονται στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσιάς. Στο εργαστήρι αυτό δύναται να μετέχουν νέοι άνω των 15 χρόνων. Οριο ηλικίας δεν υπάρχει, ωστόσο το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά νέους και νέες. Για μεγαλύτερους λειτουργούν πάρα πολλές θεατρικές ομάδες στην περιοχή μας.

Το δελτίο Τύπου:

«Ξεκίνησε τα μαθήματά του για τη φετινή χρονιά, το Θεατρικό Εργαστήρι Νέων Δήμου Διονύσου. Αύριο, Σάββατο 17 Νοεμβρίου, στις 5 μ.μ. θα γίνει η δεύτερη συνάντηση στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσιάς (Γρ. Λαμπράκη 19). Δάσκαλος είναι ο σκηνοθέτης και ηθοποιός κ. Μιχάλης Τιτόπουλος.
Στο Θεατρικό Εργαστήρι μπορούν όσοι νέοι επιθυμούν (άνω των 15 ετών) να διδαχθούν ορθοφωνία, αυτοσχεδιασμούς, ανάλυση ρόλων και όλα τα μυστικά της θεατρικής τέχνης. Παράλληλα με τη διδασκαλία, θα πραγματοποιηθεί σειρά επισκέψεων σε θέατρα, ώστε οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν και ως θεατές τη θεατρική διαδικασία, μέσα από επιλεγμένες παραστάσεις.
Οι εγγραφές συνεχίζονται και γίνονται ηλεκτρονικά στο dhmos@dionysos.gr ή έντυπα στις συναντήσεις. Η συμμετοχή στα μαθήματα είναι δωρεάν».

 

Categories: ΝΕΑ