ΝΕΑ

Τ.ΜΠΑΣΗΣ: «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΣΑ ΤΟ ΚΕΠ ΔΙΟΝΥΣΟΥ»

Τη χρησιμότητα του ΚΕΠ Διονύσου, που ξεκίνησε να λειτουργεί στις αρχές του τρέχοντος έτους επισημαίνει ο Τάσος Μπάσης, πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Διονύσου. Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Πραγματική ανάσα στην καθημερινότητα των κατοίκων έχει δώσει το ΚΕΠ 1045 ΔΙΟΝΥΣΟΥ της Δ. Ε. Διονύσου που έθεσε σε λειτουργία ο Δήμος μας από τον Φεβρουάριο του 2018 και στεγάζεται στο κτίριο της Δ. Ενότητας. Μέσα σε 8 μήνες έχει διεκπεραιώσει περισσότερες από 3500 υποθέσεις συμπολιτών μας στις οποίες περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, αιτήματα για ληξιαρχεία, δημοτολόγια, στρατολογία, δικαστήρια, Πανεπιστήμια, ΟΑΕΔ, γνήσιο υπογραφής, εκτύπωση παραβόλων, απόδοση ΑΜΚΑ και πολλά άλλα. Το ωράριο λειτουργίας του είναι καθημερινά 8 π.μ.- 2μ.μ. και τα στοιχεία επικοινωνίας ΚΕΠ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: Ν. Πλαστήρα 50 Διόνυσος, Τ. Κ. 14576. Τηλ. 2132139916 – rax 2132139919,email: d.dionysou@kep.gov.gr».

Πράγματι η δημιουργία του ΚΕΠ διευκόλυνε και διευκολύνει τους πολίτες κατά γενική παραδοχή, ωστόσο ήδη διατυπώνονται αιτήματα να επεκταθεί η λειτουργία του και τις απογευματινές ώρες, ώστε να εξυπηρετούνται και όσοι εργάζονται”.

Στο ΚΕΠ Διονύσου αναφέρθηκε και ο Δήμαρχος Διονύσου κ Διονύσης Ζαμάνης:

Διονύσης Ζαμάνης
1 ώρα

“Το νέο ΚΕΠ της Δ.Ε. Διονύσου,που θέσαμε σε λειτουργία από τον Φεβρουάριο του 2018, έχει ήδη διεκπεραιώσει παραπάνω από 3500 αιτήματα συμπολιτών μας.

Τα οφέλη είναι πολλαπλά, αφού ενισχύει την αποκέντρωση των υπηρεσιών του Δήμου, οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Διονύσου εξυπηρετούνται χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν, ο συγκεκριμένος χώρος στο ιδιόκτητο οίκημα του Δήμου δεν δημιουργεί έξοδα μισθώσεων και είναι γνωστός στους πολίτες οπότε είναι εύκολη η εύρεση της υπηρεσίας.

Συνεχίζουμε!”

 

Categories: ΝΕΑ