ΝΕΑ

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Συνεργείο της Περιφέρειας Αττικής έφτιαξε το δρόμο, ο οποίος έπαθε καθίζηση με αποτέλεσμα ένα ΙΧ αυτοκίνητο να πάθει υλικές ζημιές (δύο λάστιχα σκασμένα). Το σημείο με την τεράστια λακκούβα απ’ όπου μάλιστα ανάβλυζε νερό βρίσκεται στη συμβολή της Λεωφόρου Σταμάτας με την Πόντου. Πριν λίγο καιρό εργολάβος της ΕΥΔΑΠ είχε σκάψει το δρόμο στο σημείο εκείνο για να περάσει ο κεντρικός αγωγός της αποχέτευσης. Τα έργα αυτά συνεχίζονται και το συνεργείο της τεχνικής εταιρείας Alpha Domus έχει προχωρήσει την τοποθέτηση του αγωγού και  εργάζεται αυτή τη στιγμή λίγα μέτρα πριν την κεντρική πλατεία της Σταμάτας.

Η Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Διονύσου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία πληροφορεί τον κόσμο ότι αρμόδια για την βλάβη είναι η Περιφέρεια Αττικής, η οποί ήδη έχει ειδοποιηθεί:

«Χθες, παρουσιάστηκε βλάβη σε σημείο του οδοστρώματος, λόγω έντονης βροχόπτωσης, στη Λεωφόρο Σταμάτας- Δροσιάς κοντά στη Ροδοπόλεως.
Ο Δήμος Διονύσου ενημέρωσε άμεσα το αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας Αττικής στο οποίο ανήκει τεχνικά η συγκεκριμένη οδός με σκοπό την αποκατάσταση της βλάβης».

Categories: ΝΕΑ