ΝΕΑ

ΟΙ ΜΠΟΜΠΙΡΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ

Με ένα ευρηματικό και χαριτωμένο βίντεο, με την καθοδήγηση της δασκάλας βεβαίως, οι μπόμπιρες του νηπιαγωγείου Ροδόπολης  διεκδίκησαν την …τσουλήθρα τους και την πήραν. Το αίτημα έγινε δεκτό μέσα σε χρόνο ρεκόρ και τα παιδιά μπορούν πλέον να χαίρονται και να παίζουν στα διαλείμματα.

Το …παρασκήνιο της απίθανης ιστορίας βγήκε στην επιφάνεια από ανάρτηση στο facebook του Αντιδημάρχου Παιδείας κ Παναγιώτη Τσούκα, ο οποίος έγραψε:

 Παναγιώτης Τσούκας

«Με ένα εξαιρετικό βίντεο οι μικροί μαθητές του νηπιαγωγείου Ροδόπολης ζήτησαν μια νέα τσουλήθρα για το σχολείο τους και το αίτημα τους ικανοποιήθηκε άμεσα.

Aξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην προϊσταμένη του νηπιαγωγείου Ροδόπολης κα Νάκου Αλεξάνδρα και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι αποτελούν πρότυπο, καθώς μαθαίνουν στα παιδιά από τόσο νεαρή ηλικία να εκφράζονται, να συμμετέχουν και να διεκδικούν από μόνα τους το καλύτερο για το σχολείο τους.
Αυτά τα παιδιά θα γίνουν οι μελλοντικοί δημότες και κατ’ επέκταση πολίτες που θα γνωρίζουν και θα εκτιμούν την αξία της προσφοράς, της συμμετοχής στα κοινά και της διεκδίκησης ενός καλύτερου κόσμου.
Σ αυτά τα παιδιά αλλά και στους εκπαιδευτικούς, αξίζει ένα μεγάλο «μπράβο»!
Εμείς από την πλευρά μας τονίζουμε ότι είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε πάντα εδώ για να κάνουμε το καλύτερο για τους μαθητές του Δήμου μας.
Καλό παιχνίδι!»

Το βίντεο:

Categories: ΝΕΑ