ΝΕΑ

71η ΔΡΑΣΗ «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ-21/11

Η 71Η  δράση του καταναλωτικού κινήματος «Χωρίς Μεσάζοντες» διεξάγεται μεθαύριο-Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου, στην πλατεία Κορολή, επί της συμβολής των οδών Τραπεζούντος & Ρόδων, στη Δροσιά και ώρες 8.00 έως 14.00. Ως γνωστόν, ο Δήμος Διονύσου συνεχίζει τη συμμετοχή του στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και οι  δράσεις θα είναι ανοιχτές προς το κοινό, καθώς δε θα υπάρξουν προπαραγγελίες.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να γωνρίζουν:

  1. Στα προϊόντα που θα διατεθούν περιλαμβάνονται όλα τα πιστοποιητικά παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για το καθένα.
  2. Οι παραγωγοί που έχουν επιλεγεί, αναλαμβάνουν την υποχρέωση την ημέρα της διανομής να αναρτούν σε ευκρινές σημείο τις προσυμφωνημένες τιμές των προϊόντων τους και να δίνουν αποδείξεις.
  3. Ακόμα, μέρος από τα προϊόντα των παραγωγών θα διατεθούν στα Κοινωνικά Συσσίτια των Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Ροδοπόλεως και Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αγ. Στεφάνου του Δήμου Διονύσου κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου.

Συνημμένα θα βρείτε την αναλυτική λίστα των προϊόντων που θα διατεθούν στη δράση, τις τιμές τους, καθώς και περιγραφικά στοιχεία των συνεργαζόμενων παραγωγών.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση ή πληροφορία απευθυνθείτε στο τηλέφωνο:  2132139806.

diathesi

Categories: ΝΕΑ