ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΙΝ.ΕΠ: ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ 1» ΣΤΙΣ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ημερίδα ενημέρωσης αιρετών και υψηλόβαθμων στελεχών των υπηρεσιών Δήμων και Περιφέρειας διοργανώνει στις 14 Δεκεμβρίου, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 15.00 το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝ.ΕΠ) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ). Τίτλος: «Πρόγραμμα Κλεισθένης 1-Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να διευρυνθούν οι επιμορφωτικές, συμβουλευτικές και υποστηρικτικές δράσεις για τους αιρετούς, τα στελέχη και τους υπαλλήλους Δήμων, Κοινοτήτων, Περιφερειών. Θα πραγματοποιηθεί δε στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, στο αμφιθέατρο «Κοσμάς Ψυχοπαίδης».

Οσοι  επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ημερίδα θα πρέπει να εγγραφούν στην υπηρεσία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων του ΕΚΔΔΑ, στη διεύθυνση:  https://online.ekdd.gr/OnlineWeb/index.jsp. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή-7/12/2018.

Πληροφορίες παρέχουν η κ Βάλβη Δέσποινα (2131306302, dvalvi@ekdd.gr), η κ Ευγενία Λόκανα (2131306413, lokanae@ekdd.gr) και η κ Ζαχαρένια Ρωμαίου (2131306317, zromaiou@ekdd.gr), οι οποίες είναι υπεύθυνες σπουδών και έρευνας ΙΝ.ΕΠ.

Η δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.