ΝΕΑ

ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΤΑΠΗΤΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Δελτίο Τύπου με πληροφορίες για τις εργασίες αντικατάστασης του πλαστικού χορτοτάπητα στο γήπεδο Αγίου Στεφάνου, αλλά και στα υπόλοιπα ανοιχτά ποδοσφαιρικά γήπεδα εξέδωσε ο Δήμος Διονύσου. Ο ανάδοχος εργολάβος έχει ξεκινήσει το έργο από τις 26 Νοεμβρίου, όμως, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, της μεγαλύτερης και πιο ιστορικής ομάδας της πόλης, δουλεύει με βραδείς ρυθμούς. Γι’ αυτό άλλωστε το λόγο ασκούνται πιέσεις προς πάσα κατεύθυνση ώστε να επιταχυνθεί η όλη διαδικασία, προκειμένου το γήπεδο να παραδοθεί προς χρήση στους αθλητές και τους συλλόγους το συντομότερο δυνατόν. Η ανακοίνωση:

«Ένα έργο πνοής για τον αθλητισμό στον Δήμο Διονύσου άρχισε να υλοποιείται. Πρόκειται για το έργο αντικατάστασης χλοοταπήτων στα ανοιχτά δημοτικά γήπεδα.  Ήδη άρχισαν οι εργασίες αποξήλωσης του παλαιού χλοοτάπητα και τοποθέτησης νέου, στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Αγίου Στεφάνου. Θα ακολουθήσουν οι αντικαταστάσεις στα ανοιχτά γήπεδα Άνοιξης, Διονύσου και Δροσιάς, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει η διαγωνιστική διαδικασία και για τον χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο Κρυονερίου.

02 (5)

Όλοι οι νέοι, συνθετικοί  χλοοτάπητες που θα τοποθετηθούν είναι σύγχρονοι, ενισχυμένοι, τελευταίας γενιάς και πληρούν τις προδιαγραφές της F.I.F.A. Αποτελούνται εξ’ ολοκλήρου από ίνες πολυαιθυλενίου με δυνατότητα αποστράγγισης υδάτων. Το έργο θα κατασκευαστεί σύμφωνα µε όλα τα ισχύοντα πρότυπα (EΛΟΤ, ISO, κ.λπ.) με σκοπό την ποιότητα της κατασκευής και την ασφάλεια των αθλουμένων κατά τη χρήση.

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης σημειώνει: «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο, η ολοκλήρωση του οποίου θα δώσει μεγάλη ώθηση στον αθλητισμό του δήμου μας. Μετά την κατασκευή σύγχρονων ξύλινων παρκέ στα κλειστά δημοτικά γήπεδα Αγ. Στεφάνου και Διονύσου προχωράμε με την τοποθέτηση νέων χλοοταπήτων στα ανοιχτά δημοτικά γήπεδα. Ενισχύουμε και αναβαθμίζουμε τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις, με έργα σταθμούς για τον αθλητισμό και τη νεολαία του τόπου μας».

01 (6)

Categories: ΝΕΑ