ΝΕΑ

ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΑΓΩΓΗ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΖΑΜΑΝΗ ΤΟ ΠΡΩΙ

Συζητείται το πρωί στην Ευελπίδων η αγωγή του κ Γιάννη Καλαφατέλη εναντίον του Δημάρχου Διονύσου κ Διονύση Ζαμάνη, με την οποία ζητάει 300.000 ευρώ επειδή ισχυρίζεται ότι θίχτηκε η τιμή και η υπόληψή του από δελτία Τύπου των «Ανοιχτών Οριζόντων». Πρόκειται για τη γνωστή υπόθεση με τα «Νερά του Κρυονερίου», την οποία η διοικούσα το Δήμο παράταξη ανέδειξε με ανακοινώσεις, αλλά και με δηλώσεις ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου στο πλαίσιο της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Ενδιαφέρον έχει η στάση των δύο μονομάχων κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της αγωγής ενώπιον του δικαστηρίου. Ο κ Καλαφατέλης, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, έχει κατηγορήσει επανειλημμένα τον κ Ζαμάνη ότι υπεκφεύγει. Ακόμη και πρόσφατα σε ανακοίνωση της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» προκάλεσε τον πολιτικό του αντίπαλο, ρωτώντας ευθέως αν ο κ Ζαμάνης θα δώσει τη μάχη ή θα επιλέξει την αναβολή.

Το …ματς σε κάθε περίπτωση αρχίζει, δίχως να αποκλείονται οι εκπλήξεις…

Θα περάσει στην αντεπίθεση ο κ Ζαμάνης; Θα παρουσιάσει μήπως το πόρισμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου, όπου βεβαιώνεται έλλειμμα ύψους 483.500 ευρώ περίπου και υποδεικνύεται ο κ Καλαφατέλης ως κύριος υπόλογος; Θα κάνει ανταγωγή, όπως έχει δηλώσει, όχι μια, αλλά πολλές φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο;  Κι αν συμβεί κάτι τέτοιο, πόσα θα ζητάει από τον κ Καλαφατέλη; Λιγότερα από 300.000 ευρώ, όσο δηλαδή αποτιμά την τιμή και υπόληψή του ο κ Καλαφατέλης; Ποιους μάρτυρες θα φέρουν στο δικαστήριο οι δύο αντίδικοι; Όλα παίζουν το ρόλο τους.

Θα είναι, τέλος, ντέρμπι το …παιχνίδι, ή θα έχουμε γκολ και θέαμα, «καλώς τα παιδιά 3-0», που λέει κι ο Αλέφαντος; Ιδωμεν…

Categories: ΝΕΑ