ΝΕΑ

Η ΝΥΧΤΑ ΕΓΙΝΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ (φωτο)

Με αναλυτικό δελτίο Τύπου ο Δήμος Διονύσου έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την χθεσινοβραδινή εκδήλωση στην πλατεία Μαρίνου Αντύπα στον Αγιο Στέφανο. Ο Δήμαρχος κ Διονύσης Ζαμάνους ευχήθηκε και κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στο πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα, το οποίο εγκαινιάστηκε με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου. Αναλυτικά:

«Μέσα σε μία φαντασμαγορική, εορταστική ατμόσφαιρα, στην κατάμεστη από μικρούς και μεγάλους πλατεία Μ. Αντύπα, στον Άγιο Στέφανο, ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης άναψε μαζί με τα παιδιά το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και έδωσε το σύνθημα να ξεκινήσουν οι εορταστικές εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά του Δήμου.

1

Απευθύνοντας θερμό χαιρετισμό ο κ. Ζαμάνης, μαζί με τις εγκάρδιες εορταστικές ευχές του προς τους παριστάμενους, προσκάλεσε όλους τους δημότες να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις, που διοργανώνει ο Δήμος Διονύσου σε όλες τις δημοτικές κοινότητες για να χαρίσει αισιοδοξία και χαρά.

«Σας περιμένουμε και φέτος να γιορτάσουμε μαζί, σε κάθε δημοτική κοινότητα του δήμου μας, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας, πίστης, ελπίδας και ανθρωπιάς. Έχουμε ετοιμάσει ποικίλες μουσικές εκδηλώσεις, δεκάδες δρώμενα για τα παιδιά, συναυλίες, συναντήσεις χορωδιών και πολλές εκπλήξεις που θα προσφέρουν όμορφες και χαρούμενες στιγμές στον καθένα, παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Στόχος των εκδηλώσεων είναι να χαρίσουμε ζεστασιά και χαμόγελο σε όλους τους δημότες και κυρίως στα παιδιά» σημείωσε ο κ. Ζαμάνης, ευχόμενος «Χρόνια Πολλά», «Καλές Γιορτές» σε όλους.

4

Στη συνέχεια με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη χορωδία του κατηχητικού του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου & Aγ. Στεφάνου και με ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο, ενώ αμέσως μετά το συγκρότημα COSA MOSTRA ξεσήκωσε τους θεατές.

3

Λίγο πριν, κατά τη διάρκεια της παιδικής γιορτής, παρουσιάστηκαν θεατρικά δρώμενα και πραγματοποιήθηκε πλήθος δραστηριοτήτων ενώ ομάδα παιδιών της σχολής πολεμικών τεχνών του κ. Κώστα Μπαρζούκα παρουσίασε πρόγραμμα επίδειξης.

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Διονύσου συνεχίζονται μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2019».

5

6

9

Categories: ΝΕΑ