ΝΕΑ

10 ΕΥΡΩ Η ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Μηναία συνδρομή 10 ευρώ για τους ωφελούμενους δημότες του Δημοτικού Γυμναστηρίου πρόκειται να καθιερωθεί, ενώ οι ετεροδημότες θα πληρώνουν διπλάσια, 20 ευρώ. Το θέμα συζητήθηκε στην Οικονομική Επιτροπή και έρχεται προς έγκριση στο αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο (Νο 5 της ημερήσιας διάταξης).  Σύμφωνα με την εισήγηση του ίδιου του Δημάρχου κ Ζαμάνη και προέδρου της Ο.Ε, «η αποτελεσματικότερη λειτουργία του Δημοτικού Γυμναστηρίου προϋποθέτει κατάλληλα προσαρμοσμένη οικονομική διαχείριση, ώστε να είναι εύρυθμη η λειτουργία και η χρήση του από δημότες και κατοίκους, με την κάλυψη του κόστους λειτουργίας του (σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των Προγραμμάτων της ΓΓΑ), με βάση τις υπάρχουσες ανάγκες και την ολοένα αυξανόμενη τάση εγγραφής καινούριων μελών».

Σημειώνεται ότι ο φετινός αριθμός ενεργών εγγεγραμμένων μελών στο Γυμναστήριο ανέρχεται στα 403 και προβλέπεται να αυξηθεί.

Στην ίδια πρόταση περιλαμβάνονται εκπτώσεις στις εξαμηνιαίες και ετήσιες συνδρομές, σε οικογένειες, πολύτεκνους, τρίτεκνους, ανέργους, άπορους, διακριθέντες αθλητές, εθελοντές και υπαλλήλους του Δήμου Διονύσου, φοιτητές, σώματα Ενόπλων Δυνάμεων, κλπ.

 

 

Categories: ΝΕΑ