ΝΕΑ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ-23/12 ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Την Κυριακή-23 Δεκεμβρίου τελικά (και όχι στις 16/12) θα βραβευτούν σε ειδική τελετή από το Δήμο Διονύσου οι εθελοντές Πολιτικής Προστασίας. Τη διευκρίνιση και παραδοχή του λάθους της δικής της εισήγησης παραδέχτηκε και διόρθωσε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο η αρμόδια Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Πολεοδομίας κ Καλιόπη Ταουξή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, στις 17.30. Τα έξοδα της εκδήλωσης, δηλαδή διαφημιστικά έντυπα, τιμητικές πλακέτες, αναμνηστικά και μπουφές θα καλυφθούν από τις ισχύουσες ετήσιες συμβάσεις, όπως αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο με ψήφους 27 υπέρ και 1 κατά (της κ Στέλλας Μαγγίνα) στην προηγούμενη συνεδρίασή του, όχι την χθεσινή.

Σκοπός της τελετής, σύμφωνα με την εισήγηση της κ Ταουξή, είναι «μετά το πέρας της αντιπυρικής περιόδου να ευχαριστήσει ο Δήμος Διονύσου όλους τους εθελοντές, ενεργούς και μη, που μας έχουν συγκινήσει με την κινητικότητα τους, την προθυμία τους, τη διάθεσή τους και την ανιδιοτελή  προσφορά τους».

Categories: ΝΕΑ