ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΟΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ «BURGER PROJECT» ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ (vd)

Αύριο-Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018, στις 7 το απόγευμα θα ανάψουν τα λαμπιόνια του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Δημοτικής Ενότητας Άνοιξης, στην κεντρική πλατεία Ηρώων. Η εκδήλωση θα συνεχιστεί με συναυλία από το νεανικό συγκρότημα Burger Project, που αναμένεται να δώσει πανηγυρικό τόνο με τα αγαπημένα από τα παιδιά  τραγούδια τους. Δεν θα λείψουν επίσης τα πυροτεχνήματα και διάφορες εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους σε μια χιουμοριστική, άκρως διασκεδαστική διαδραστική παράσταση .

Ποιοι είναι οι Burger Project;

Εγιναν γνωστοί από τις ευφάνταστες διασκευές γνωστών επιτυχιών, αλλά και από το ανατρεπτικό τους styling που προφανώς κρύβει πολλά περισσότερα από την ανάγκη για προσοχή. Ο τίτλος, όπως έχει δηλώσει ο Αλέξανδρος Ιωάννου, από τους ιδρυτές του συγκροτήματος, δεν προήλθε επειδή έχουν αδυναμία στα burgers, αλλά επειδή κάποιος …παράκουσε.

«Κάναμε πρόβες με μια Behringer κονσόλα, ρωτήσαμε τον ηχολήπτη αν είναι εντάξει ο ήχος κι αυτός, που θεωρούσε ευτελές το μηχάνημα, είπε: Καλά εσείς θα έπρεπε να λέγεστε Behringer Project. Κάποιος δεν άκουσε καλά και έτσι βγήκε το Burger Project».

Αύριο το απόγευμα στην Ανοιξη θα παρουσιάσουν μια παιχνιδοσυναυλία, με τίτλο «ένα τρελό κονσέρτο», που περιέχει κομμάτια από δίσκους για παιδιά και κυρίως το καινούριο άλμπουμ «Μουσική και Φίλοι», το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό.

 

αρχείο λήψης