ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η ΖΩΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΣ 30/12 ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΟΛΗ (videos)

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου θα τραγουδήσει στις 30 Δεκεμβρίου, στην πλατεία 25ης Μαρτίου της Ροδόπολης, στην εκδήλωση «Περιμένοντας το νέο χρόνο». Η συναυλία θα αρχίσει στις 8 το βράδυ, ενώ νωρίτερα, στις 6.30 το απόγευμα, θα προηγηθεί παιδική Χριστουγεννιάτικη γιορτή με face painting, μπαλονοκατασκευές, πολλές δράσεις και πυροτεχνήματα.

Η Ζωή Παπαδοπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου έκανε τα πρώτα της βήματα σε μουσικές σκηνές. Μέχρι τώρα έχει κάνει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πορεία στο ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα.

Στην Αθήνα κατέβηκε το 2002 μετά από πρόταση του σπουδαίου Δημήτρη Μητροπάνου για κοινές εμφανίσεις. Το 2005 κυκλοφορεί τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο «Κρύσταλλα Κόκκινα Φιλιά», ο οποίος περιέχει ένα εκπληκτικό ντουέτο με την Χαρούλα Αλεξίου. Το «Αχ και να σ’ είχα εδώ», σε στίχους και μουσική Γιώργου Μίχα, γίνεται γρήγορα επιτυχία και η Ζωή Παπαδοπούλου γίνεται ευρύτερα γνωστή στο κοινό.
Οι συνεργασίες της διαδέχονται η μία την άλλη δίπλα σε αγαπημένους καλλιτέχνες, όπως του Γιάννη Κότσιρα, της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, του Διονύση Τσακνή, του Κώστα Μακεδόνα, του Αντώνη Ρέμου, του Μιχάλη Χατζηγιάννη, του Μανώλη Φάμελλου, Νίκου Ζιώγαλα, του Χρήστου Νικολόπουλου και άλλων.

Πριν λίγο καιρό ηχογράφησε το νέο της δίσκο, τον οποίο θα παρουσιάσει στη Ροδόπολη, σε συνθέσεις του Χρήστου Νικολόπουλου στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου.