ΝΕΑ

ΕΥΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΛΟΓΩ ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Σε κλίμα ευφορίας, λόγω της επικείμενης δημοπράτησης του νέου Δημοτικού Σχολείου, έγινε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στο Κρυονέρι. Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα  τα παιδιά έπαιξαν με τα ξωτικά και την πριγκίπισσα του χιονιού, ενώ ακολούθησε και μουσικό πρόγραμμα, που ανέβασε το κέφι στα ύψη. Το δελτίο Τύπου του Δήμου Διονύσου έχει τις λεπτομέρειες της όμορφης γιορτής:

«Με την παρουσία πλήθους πολιτών και σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Κρυονέρι, το Σάββατο-15 Δεκεμβρίου 2018, στην πλατεία Μικράς Ασίας. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά και μια Καλή Χρονιά, ενώ ανέφερε πως ο Άγιος Βασίλης φέρνει φέτος το καλύτερο δώρο για τα παιδιά του Κρυονερίου: Το νέο 1ο Δημοτικό Σχολείο  που τις επόμενες ημέρες θα γίνει η δημοπράτηση του.

03 (5)

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Παναγιώτης Τσούκας και ο πρόεδρος της  Δ. Κ. Κρυονερίου κ. Δημήτρης Χριστόπουλος. Τις ευχές του για μια ευλογημένη χρονιά έδωσε και ο εφημέριος  του Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονος,  π. Πέτρος Θεοδοσίου.

02 (6)

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με τα θεατρικά δρώμενα, τα ξωτικά και την πριγκίπισσα του χιονιού, ενώ στη συνέχεια τα παιδιά μέτρησαν αντίστροφα και έδωσαν το σύνθημα για  τη φωταγώγηση του Δέντρου. Ευχάριστη έκπληξη στην εκδήλωση η χορωδία του ΚΑΠΗ Κρυονερίου και το τμήμα παραδοσιακών χορών του Δήμου Διονύσου που έδωσαν με μοναδικό τρόπο  τη δική τους εορταστική νότα.

01 (7)

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης,  οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Βασίλης Δαρδαμάνης, Δημήτρης Ράικος και η δημοτική σύμβουλος κα Χρυσούλα Ντούντα».

06 (2)

 

Categories: ΝΕΑ