ΝΕΑ

ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ(!): ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο …ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ «ΕΥΠΟΛΙΣ» ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ

Με τον βαρύγδουπο τίτλο «επ΄αυτοφώρω» οι καταστροφείς του περιβάλλοντος» η νέα δημοτική παράταξη «Εύπολις», που φιλοδοξεί να φέρει το καινούριο στα δημοτικά πράγματα της περιοχής κατήγγειλε παράνομη εναπόθεση μπάζων μέσα στο δάσος με συμμετοχή και του Δήμου Διονύσου, καθώς έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία δημοτικού αυτοκινήτου. Αν όντως ήταν αλήθεια κάτι τέτοιο, δίχως αμφιβολία έπρεπε ήδη να έχουν γίνει συλλήψεις και οι υπεύθυνοι της μόλυνσης του περιβάλλοντος να κρατούνται μέχρι να δικαστούν στο Αυτόφωρο. Μια απλή ερώτηση συνεργάτη μας ωστόσο, στο πλαίσιο του καθημερινού ρεπορτάζ απέδειξε ότι η …συγκλονιστική είδηση, ο …θησαυρός ήταν άνθρακες.

Το φορτηγό, καθώς επίσης και το δημοτικό ημιφορτηγό, που επικαλείται και φωτογράφισε η «Εύπολις» απόθεσαν πράγματι τα φορτία τους με ανακυκλώσιμα υλικά (ογκώδη, ξύλινα έπιπλα, κλπ.) σε χώρο ωστόσο που νοικιάζει ο Δήμος Διονύσου εδώ και δύο χρόνια, εγκεκριμένο από την αποκεντρωμένη διοίκηση και αδειοδοτημένο από το δασαρχείο. Εκεί έχει εγκατασταθεί ο κλαδοφάγος, εκεί απόθεταν κατά τη διάρκεια του καυτού μήνα Αυγούστου τα κηπαία και τα κλαδιά τα δημοτικά οχήματα κατά την καλοκαιρινή υστερία μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.  Ο Δήμος Διονύσου έχει μισθώσει το συγκεκριμένο οικόπεδο έκτασης 11 στρεμμάτων και πληρώνει 1.700 ευρώ μηνιαίως στον ιδιοκτήτη κ Μπερμπάντη.

Μετά λοιπόν απ’ αυτό το άνευ προηγουμένου φιάσκο τι άραγε μπορεί να πει κανείς. Τα σχόλια περιττεύουν…

 

mpaza

Η μπάρα που τοποθέτησαν ο Δήμος Διονύσου και ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου ανοίχτηκε για να περάσουν τα οχήματα προς τον μισθωμένο χώρο, όπου εναποθέτουν καθημερινά απολύτως νόμιμα τα ογκώδη, τα κηπαία και τα άλλου είδους απορρίμματα.

Categories: ΝΕΑ