ΝΕΑ

Η «ΕΥΠΟΛΙΣ» ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΡΥΠΑΝΣΗΣ

Το επίμαχο βίντεο της δήθεν ρύπανσης του περιβάλλοντος που είχε αναρτήσει η νέα δημοτική παράταξη «Εύπολις» πριν τρεις ημέρες, με τους …καταστροφείς του περιβάλλοντος που πιάστηκαν «Επ΄ αυτοφόρω», κατέβηκε. Διαγράφηκε. Δεν υπάρχει στην ιστοσελίδα της στο facebook.

Η ανακοίνωση ωστόσο για την …αστυνομική επιχείρηση μελών της παράταξης, οι οποίοι ως δαιμόνιοι Κλουζώ φωτογράφισαν το φορτηγό του νομίμως ενεργούντος εργολάβου και το δημοτικό όχημα, εξακολουθεί να υφίσταται. Παρά το γεγονός ότι η βαρυσήμαντη αποκάλυψη περί παράνομης εναπόθεσης μπάζων, ογκωδών, ανακυκλώσιμων απορριμμάτων στο δάσος αποδείχτηκε …φούσκα περιωπής!

Στον αντίποδα, έγινε στη σελίδα της “Εύπολις” στο facebook μια ανάρτηση με γενικόλογες αναφορές περί δημοκρατίας και ελευθερίας της έκφρασης. Δηλαδή, σε μια δημοκρατική κοινωνία μπορεί ο καθείς να συκοφαντεί το διπλανό του με φωτογραφικά …ντοκουμέντα; Κι όταν σκάει η …φούσκα ή κινδυνεύει να πληρώσει την απερισκεψία του (γιατί πάντα έρχεται η ώρα του λογαριασμού) να επικαλείται την ελευθερία της έκφρασης; Απλώς ρωτάμε…

Categories: ΝΕΑ