ΝΕΑ

ΚΕΡΔΗ ΠΑΤΟΥΛΗ, ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ…

Οι πρόσφατες ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων για την Περιφέρεια Αττικής από το Γιώργο Πατούλη των προβεβλημένων και πολύ γνωστών στην περιοχή μας Νίκου Πέππα, Τάσου Καρασαρλή, Δημήτρη Γιαρένη, επηρεάζουν σημαντικά  τις ισορροπίες στα πράγματα του Δήμου Διονύσου και αλλάζουν το σκηνικό όσον αφορά την εκλογική αναμέτρηση του ερχόμενου Μαϊου. Και οι τρεις είναι στελέχη της παράταξης «Ενωτική Πρωτοβουλία” του κ Γιάννη Καλαφατέλη, με τον οποίο άλλωστε είχαν κατέλθει στις εκλογές του 2014. Και οι τρεις ανήκουν ιδεολογικά στη Νέα Δημοκρατία.

Ο Νίκος Πέππας από τη Σταμάτα είναι οικονομολόγος, Παραολυμπιονίκης ξιφασκίας, πρώην Αντινομάρχης, τέως δημοτικός σύμβουλος με την «Ενωτική Πρωτοβουλία» και Αντιδήμαρχος Οικονομικών την τριετία 2011-2014 επί θητείας Καλαφατέλη. Στις προηγούμενες Ευρωεκλογές συμπεριλήφθηκε στη λίστα ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, όπου συγκέντρωσε πάνω από 10.000 ψήφους, αλλά δεν εκλέχτηκε.

Ο Τάσος Καρασαρλής από το Κρυονέρι, πρώην υπάλληλος τραπέζης, είναι δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δημήτρης Γιαρένης, ασφαλιστής, Πρόεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής (ΕΠΣΑΝΑ), ήταν υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 με την παράταξη Καλαφατέλη, αλλά δεν εκλέχτηκε.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο Γιώργος Πατούλης κερδίζει από τη συμμετοχή των ανωτέρω τριών στελεχών, δημιουργώντας μια ισχυρή ομάδα όχι μόνο στα στενά όρια του Δήμου Διονύσου, δεδομένου ότι τόσο ο κ Πέππας, όσο και ο κ Γιαρένης είναι πολύ γνωστοί σε όλη την Ανατολική Αττική.

Ποιος χάνει; Αναμφίβολα ο κ Γιάννης Καλαφατέλης, που είναι άγνωστο πως θα μπορέσει να αναπληρώσει, κατά τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του, τα τρία αυτά  δημοφιλή πρόσωπα.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο κ Καλαφατέλης θα έχει κι άλλη σοβαρή απώλεια τις επόμενες ημέρες, καθώς κορυφαίο μέλος της παράταξής του πρόκειται να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού.

17_12_vraveusi_spap_(1)_lg

17-12-2012: Τιμητική διάκριση στον Πρόεδρο του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη από τον τότε Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη.

Categories: ΝΕΑ