ΝΕΑ

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΘΟΚΛΕΟΥΣ

Στα χνάρια των χούλιγκανς που επιτέθηκαν με λοστούς, ξύλα και μαχαίρια εναντίον της οικογένειας της Αντιδημάρχου κ Αγγέλας Αγαθοκλέους-Ακριτίδου βρίσκεται η αστυνομία. Το πρωτόγνωρο τυφλό κρούσμα βίας μέσα στο άσυλο ανυποψίαστου πολίτη από ομάδα οργανωμένων οπαδών μεγάλης ομάδας του κέντρου κινητοποίησε τις αρχές, που σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εντοπίσει τους δράστες και βρίσκονται πλέον στο στάδιο της ταυτοποίησης των προσώπων. Στην έρευνα χρησιμοποιήθηκε υλικό από κάμερες παρακείμενων ιδιοκτησιών, που κατέγραψαν το συμβάν και αποτύπωσαν αριθμούς πινακίδων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Μόλις ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση θα απαγγελθούν κατηγορίες και οι ύποπτοι, ανήλικοι και ενήλικοι, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται πως θύματα της άνευ λόγου και αιτίας επίθεσης των χούλιγκανς, που έψαχναν να βρουν οπαδούς αντίπαλης ομάδας, υπήρξαν ο γιος της κ Αγαθοκλέους, ο σύζυγος και ένας φίλος του γιου της. Ο γιος της, Ιωάννης, δέχτηκε ισχυρό κτύπημα στο κεφάλι από σιδερένια καρέκλα που βρήκαν οι δράστες στην αυλή του σπιτιού και παραλίγο να χάσει το μάτι του. Ηδη ακολουθεί θεραπευτική αγωγή, ενώ οι γιατροί του έχουν συστήσει να διακόψει κάθε δραστηριότητα για ενάμιση μήνα ακόμη, καθώς εγκυμονεί σε κάθε απότομη κίνηση ο κίνδυνος αποκόλλησης του αμφιβληστροειδούς. Ο φίλος του Ιωάννη μαχαιρώθηκε στο πίσω μέρος του μηρού και χρειάστηκε να κάνει τέσσερα ράμματα, ο δε σύζυγος μαχαιρώθηκε στο χέρι, αλλά το τραύμα από καθαρή τύχη ήταν επιπόλαιο.

Το περιστατικό κατά την αστυνομία εντάσσεται στον πόλεμο των οργανωμένων σε Συνδέσμους χούλιγκανς, που δίνουν τα γνωστά αιματηρά ραντεβού ξεκαθαρίσματος λογαριασμών (“θανάτου” τα ονομάζουν οι αρχές, δεδομένου ότι έχουν δολοφονηθεί άνθρωποι) με απρόβλεπτες και καταστροφικές συνέπειες.

 

 

Categories: ΝΕΑ