ΝΕΑ

ΒΡΟΧΕΡΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΡΥΟ

Με κρύο και χιονόνερο θα έρθει ο καινούριος χρόνος, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Σήμερα-Κυριακή στο Δήμο Διονύσου θα επικρατήσει συννεφιά, ενώ από τις μεσημεριανές ώρες θα αρχίσει να βρέχει και αργά το απόγευμα θα πέσει χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 μέχρι 6 βαθμούς Κελσίου.

Τη Δευτέρα, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο καιρός θα είναι πάλι συννεφιασμένος το πρωί και το μεσημέρι θα βρέξει ασθενώς, σταδιακά ωστόσο η βροχή μέχρι το βράδυ θα δυναμώσει. Η θερμοκρασία δεν θα μεταβληθεί, με μέγιστη τους 6 και ελάχιστη τους 3 βαθμούς Κελσίου.

Η Πρωτοχρονιά θα είναι βροχερή. Η ΕΜΥ προβλέπει ότι θα βρέχει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με τη θερμοκρασία στα ίδια με το Σαββατοκύριακο επίπεδα (4-6 βαθμούς Κελσίου).

Την Τετάρτη, δεύτερη ημέρα του νέου χρόνου, προς το μεσημέρι θα κάνει την εμφάνισή του δειλά ο ήλιος, αλλά επί της ουσίας δεν θα υπάρξει αισθητή μεταβολή. Από την Πέμπτη-3 Ιανουαρίου ωστόσο ο υδράργυρος θα κάνει βουτιά προς τα κάτω, αφού από το μεσημέρι και μετά θα σημειωθεί χιονόπτωση και η θερμοκρασία θα πέσει σταδιακά υπό το μηδέν, έως και τους -3 τις βραδινές ώρες.

 

 

Categories: ΝΕΑ