ΝΕΑ

ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΑΕΙ

Συνωστισμός βουλευτών, πολιτευτών και κάθε λογής …μαϊντανών παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες και ώρες ενόψει της αποψινής τελετής βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών του Δήμου Διονύσου στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.  Η πολύ σημαντική, ούτως ή άλλως, εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Αρσάκειου Σχολείου Εκάλης, επί της Λεωφόρου Μαραθώνος 1, στην Ανοιξη,  στις 19.00.

Παράγοντες της κεντρικής πολιτικής σκηνής, πρώην Υπουργοί και πάσης φύσεως …σωτήρες ή επίσης ντόπιοι φωστήρες περί της εκπαίδευσης και όχι μόνον, ενδιαφέρθηκαν όψιμα και …σπρώχνονται μεταξύ τους για να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή θέση στις πρώτες θέσεις του αμφιθεάτρου, ώστε να βγουν οι ωραιότερες φωτογραφίες. Λες και το θέμα σήμερα το απόγευμα είναι οι …μουράκλες και οι γραβάτες τους και όχι τα παιδιά, που μετά επίπονες προσπάθειες χρόνων κατάφεραν το στόχο τους, την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Λες και δεν φταίνε αυτοί για την κατάντια των μνημονίων που μας οδήγησαν, αλλά άλλοι…

Εν πάση περιπτώσει και κλείνοντας την ανωτέρω παρένθεση, η  πρόσκληση του Δήμου Διονύσου για την απογευματινή τελετή είναι ανοιχτή για όλο τον κόσμο, καθώς πρόκειται για την  κορυφαία στιγμή του πιο ελπιδοφόρου και ταλαντούχου δυναμικού της περιοχής μας.

Τις βραβεύσεις θα κάνει προσωπικά ο Δήμαρχος Διονύσου κ Διονύσης Ζαμάνης, ο οποίος θα συγχαρεί έναν προς έναν όλους τους μαθητές και μαθήτριες που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

49002989_10212647806965943_4684348627328434176_n

 

Categories: ΝΕΑ