ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Θ.ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Ο γνωστός συντοπίτης μας ποιητής και συγγραφέας Θανάσης Φροντιστής την Τετάρτη-9 Ιανουαρίου θα προλογίσει και συντονίσει την εκδήλωση μνήμης για το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων στα γραφεία της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, Γενναδίου 8 και Ακαδημίας-7ος όροφος (αίθουσα Μιχαήλας Αβέρωφ), στις 19.00.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι Κώστας Καρούσος-Πρόεδρος της Ε.Ε.Λ.,  Γιώργος Λαζουράς-Δήμαρχος Καλαβρύτων, Δημήτρης Βαρβιτσιώτης- Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης, Σωτήρης Τσενές-Πρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας.

Θα μιλήσουν οι Αναστάσιος Ντάνος, Πανεπιστημιακός, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ε.Λ., Μαρία Βαϊνά, Φιλόλογος, τ. Καθηγήτρια ΑΣΠΑΙΤΕ (Καλαβρυτινή), Λέτα Κουτσοχέρα, Μέλος της ΕΕΛ, Λογοτέχνης, Εικαστικός, Πρόεδρος του Διεθνούς Ιδρύματος Γιάννη και Λένας Κουτσοχέρα.

Θα απαγγείλουν οι  Μάρθα Παπαδοπούλου, Ηθοποιός, ποιήτρια, μέλος της Ε.Ε.Λ., Βασίλης Τσακίρογλου, Ποιητής, μέλος της Ε.Ε.Λ.

Οσον αφορά τη μουσική επένδυση της εκδήλωσης θα ακουστούν αποσπάσματα από το Ορατόριο του Φίλιππου Οικονόμου «Αίμα και Μύρο Νεομαρτύρων Καλαβρυτινών».

Όπως προαναφέραμε, συντονιστής θα είναι ο κ Θανάσης Φροντιστής, Μέλος της ΕΕΛ, συγγραφέας της Τραγωδίας « Η Κόρη των Καλαβρύτων».