ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙ «ΗΜΕΡΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ»

Λεπτομέρειες των τεσσάρων ταινιών μικρού μήκους, οι οποίες θα προβληθούν τη Δευτέρα-14 Ιανουαρίου στα πλαίσια του προγράμματος «Ημέρες Κινηματογράφου» στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσιάς έδωσε στη δημοσιότητα η Ομάδα Πολιτισμού της ΔΕ Δροσιάς του Δήμου Διονύσου. Πρόκειται για αφιέρωμα σε νέους Έλληνες Δημιουργούς, που παρουσίασαν τη δουλειά τους στο Φεστιβάλ Δράμας και το Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας. Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Κώστας Μαντάς, ενώ την ανάλυση των ταινιών κάνει η Καίτη Λεκάκου. Αναλυτικά:

“VERSUS” Σπουδαστική ταινία του Κώστα Τατάρογλου.

Όταν ένας άνδρας διεκδικεί 50 ευρώ από μια ζητιάνα, δεν περιμένει ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν έτσι…2018/ 9’

“LA ULTIMA HIJA” ντοκιμαντέρ της Εύης Καραμπάτσου.

Ποια είναι μάνα;… Οποιαδήποτε…Θα μπορούσα να είμαι η μητέρα της…Και η νεκρή Aurora θα μπορούσε να είναι κόρη μου… 2018/21’

Η ταινία κέρδισε το Βραβείο ντοκιμαντέρ στο Φεστιβάλ Δράμας το 2018

“NEWSTRIA” μυθοπλασία του Κώστα Σταματόπουλου.

Προορισμός του πλοίου “Chimera” είναι η Newstria, ο τόπος της απόλυτης ευτυχίας. Όταν το πλοίο αρχίζει να βυθίζεται, όλοι πιστεύουν πως θα σωθούν και θα φτάσουν…2018/24’

«ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ» μυθοπλασία του Χάρη Σταθόπουλου.

Ένα εισιτήριο αλλάζει χέρια μέσα σε 90’. Μέσα από το εισιτήριο βλέπουμε διάφορες κοινωνικές ομάδες και τον τρόπο που ο καθένας αντιμετωπίζει την κρίση σήμερα.

Η ταινία έχει κερδίσει 10 Βραβεία και πολλές Διακρίσεις σε Ελληνικά και Διεθνή Φεστιβάλ, 2017/18’.

Παρουσιάζει ο Χρήστος Καρακάσης, Παραγωγός, Σκηνοθέτης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής στο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας.

Οι προβολές γίνονται στις 20.00’ στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσιάς, Γρ. Λαμπράκη 19, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

 

 

Categories: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ