ΝΕΑ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΤΟ ΠΡΩΙ

Η «Λαϊκή Συσπείρωση», η δημοτική παράταξη του ΚΚΕ, ανακοίνωσε ότι το πρωί τραυματίστηκε οδηγός απορριμματοφόρου οχήματος του Δήμου Διονύσου λόγω ελλιπούς συντήρησης. Το δελτίο Τύπου:

«Δυο μέρες μετά το Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο ο Τεύκρος Παντελόγλου υποψήφιος δήμαρχος με την Λαϊκή Συσπείρωση στον Δήμο Διονύσου κατήγγειλε τις ελλείψεις που υπάρχουν στον στόλο των απορριμματοφόρων και την κακή κατάσταση των οχημάτων, η επιβεβαίωση ήρθε με τον χειρότερο  τρόπο.

Σήμερα το πρωί, στο Κρυονέρι, τραυματίστηκε οδηγός απορριμματοφόρου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες. Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει την κυβερνητική πολιτική στην οποία μένουν πιστές προηγούμενες και επόμενες δημοτικές αρχές, αφού μόνο στόχο έχει να παραχωρήσει στους εργολάβους υπηρεσίες του Δήμου, όπως είναι η καθαριότητα.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον εργαζόμενο, και καλούμε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Διονύσου να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να καταδικάσουν σε όλες τις εκλογικές μάχες αυτή την πολιτική».

 

Categories: ΝΕΑ