ΝΕΑ

ΜΕ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟ TO ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ-22/1

Με το διαγωνισμό αναβάθμισης του οδοφωτισμού με 10.000 λάμπες τύπου LED και άλλα 37 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει για δεύτερη φορά εντός του 2019 το Δημοτικό Συμβούλιο την προσεχή Τρίτη, 22 Ιανουαρίου, στις 18.30, στο Πολιτιστικό-Πνευματικό Κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου επί της Ευαγγέλου Πεντζερίδου 3. Όπως αναμενόταν και είχε ειπωθεί την περασμένη Τρίτη, το συγκεκριμένο θέμα (Νο 2) φέρνουν οι παρατάξεις της μειοψηφίας με τη συλλογή των απαραίτητων υπογραφών. Ξεχωρίζουν επίσης, η τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Λειτουργίας του Δήμου για να υλοποιηθεί το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» (Νο 1),  η τροποποίηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Ροδόπολης (Νο 6), η ίδρυση δημοτικού περιπτέρου στην Αναγέννηση της ΔΕ Διονύσου (Νο 7), η αναγκαστική απαλλοτρίωση τμήματος οδού Παρόδου Μεγ. Αλεξάνδρου 21 της ΔΕ Ανοιξης (Νο 9), η έγκριση απολογισμού χρήσης έτους 2015 της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νο 35), τέλος, μια αξιόλογη εκπροσώπηση πολιτιστικού χαρακτήρα, η συμμετοχή της Junior, παιδικής, νεανικής χορωδίας του Δήμου Διονύσου στο σύγχρονο ορατόριο του Γιώργου Θεοφάνους «Η μητέρα του Φωτός» στο Μέγαρο Μουσικής (Νο 36). Φυσικά το …μενού περιλαμβάνει, ως συνήθως, και πρωτόκολλα οριστικής παραλαβής υπηρεσιών, 23 τον αριθμό.

Αναλυτικά:

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΘΕΜΑ 1ο: Τροποποίηση οργανισμού εσωτερικής λειτουργίας του Δήμου Διονύσου για την εφαρμογή του άρθρου 91 του ν.4583/2018 με τίτλο ‘Ένταξη του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» σε οργανικές μονάδες των Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού και στελέχωση αυτών με μόνιμο προσωπικό’’.

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ

ΘΕΜΑ 2ο: «Διαγωνισμός Αναβάθμισης του οδοφωτισμού (φωτιστικά τύπου LED).

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΘΕΜΑ 3ο: «Τοποθέτηση πινακίδας ορίου ταχύτητας και σαμαράκια στην οδό «ΤΖΑΝΗ ΒΟΥΤΣΑ» στη ΔΕ Αγίου Στεφάνου».

ΘΕΜΑ 4ο: «Άδεια εγκατάστασης Οθόνης LED στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αγίου Στεφάνου».

ΘΕΜΑ 5ο: «Έγκριση εισόδου – εξόδου οχημάτων επί της οδού Ασκληπιού της Δ.Κ. Κρυονερίου από εγκατάσταση της εταιρείας “DEMO A.B.E.E.»

ΘΕΜΑ 6ο: «Απόφαση για Τροποποίηση Γ.Π.Σ Ροδόπολης».

ΘΕΜΑ 7ο: «Ίδρυση Δημοτικού Περιπτέρου στην Αναγέννηση της ΔΕ Διονύσου».

ΘΕΜΑ 8ο: «Εικονοστάσιο στη Λ. Δροσιάς-Σταμάτας».

ΘΕΜΑ 9ο: Αναγκαστική Απαλλοτρίωση τμήματος οδού «Παρόδου Μεγ. Αλεξάνδρου 21 της Δ.Ε Άνοιξης».

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 10ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «για τη συνοδεία πιάνου στη Χριστουγεννιάτικη Συνάντηση Χορωδιών Δήμου Διονύσου, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 στο ΠΠΚ Αγ. Στεφάνου».

ΘΕΜΑ 11ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ “για τη συνοδεία πιάνου στη συμμετοχή της Μικτής Χορωδίας Δήμου Διονύσου στη Χορωδιακή Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Δήμου Αμαρουσίου, την Κυριακή 09/12/2018 στην αίθουσα του ΟΤΕ Academy στο Μαρούσι».

ΘΕΜΑ 12ο: «Διαβίβαση για την έγκριση πρωτόκολλων οριστικής παραλαβής τμημάτων των υπηρεσιών για τη μεταφορά πολιτών για συμμετοχή σε εκπαιδευτικές & αθλητικές εκδηλώσεις. Ανάδοχος. Δ & Α Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε.».

ΘΕΜΑ 13ο: «Διαβίβαση για την έγκριση πρωτόκολλων οριστικής παραλαβής τμημάτων των υπηρεσιών για τον καθαρισμό των δημοτικών κτηρίων, Ανάδοχος. ΥΑΔΕΣ Α.Ε.».

ΘΕΜΑ 14ο: «ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Υπηρεσίες Συντήρησης και Προμήθειας Η/Μ Εξοπλισμού κτιρίων (Συντήρηση & Επισκευή Καυστήρων, κλιματιστικών Μηχανημάτων, Φορητών Πυροσβεστικών Μέσων και Προμήθεια κλιματιστικών Μηχανημάτων ». (αρ.πρωτ.3595/14/-1-19)

ΘΕΜΑ 15ο: «ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Υπηρεσίες Συντήρησης και Προμήθειας Η/Μ Εξοπλισμού κτιρίων (Συντήρηση & Επισκευή Καυστήρων, κλιματιστικών Μηχανημάτων, Φορητών Πυροσβεστικών Μέσων και Προμήθεια κλιματιστικών Μηχανημάτων». (αρ.πρωτ.3599/14/-1-19).

ΘΕΜΑ 16ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Συντήρηση και προμήθεια αναλωσίμων φωτοτυπικών μηχανημάτων μάρκας TOSHIBA».

ΘΕΜΑ 17ο: «ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προμήθεια Υπηρεσίας απόφραξη αγωγών ομβρίων και φρεατίων».

ΘΕΜΑ 18ο: «ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προμήθεια Υπηρεσίας Εκκενώσεις Βόθρων».

ΘΕΜΑ 19ο: «ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Εργασίες περίθαλψης αδέσποτων ζώων συντροφιάς».

ΘΕΜΑ 20ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «για την ηχοφωτιστική κάλυψη των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Διονύσου».

ΘΕΜΑ 21ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ “για την επιμέλεια, παραγωγή και εκτέλεση της μουσικής συναυλίας με τους 719band και τη Josephin, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018”.

ΘΕΜΑ 22ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ “για την Διοργάνωση των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων 2018 στις 14,15, και 21 Δεκεμβρίου 2018”.

ΘΕΜΑ 23ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «για Παιδικές Θεατρικές Παραστάσεις στις ΔΕ Αγίου Στεφάνου και Διονύσου, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018».

ΘΕΜΑ 24ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ “για την επιμέλεια, παραγωγή και εκτέλεση της θεατρικής παράστασης Σκιών, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018”.

ΘΕΜΑ 25ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «για την ενοικίαση πλαστικών καθισμάτων στο “1ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Παιδικών – Νεανικών Χορωδιών Δήμου Διονύσου, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018”.

ΘΕΜΑ 26ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ “για τη συνδιοργάνωση εκδήλωσης με το Μουσικοχορευτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδόπολης “ΤΟ ΡΟΔΟ”, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018”.

ΘΕΜΑ 27ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ “για τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης με το Κέντρο Λαϊκού Πολιτισμού “Χορεύρεσις”, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018”.

ΘΕΜΑ 28ο: «ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Υπηρεσιών τεχνικού εργασίας για δύο έτη».

ΘΕΜΑ 29ο: «ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Μαγνητοφώνηση Απομαγνητοφώνηση Πρακτικών Δημοτικού Συμβουλίου Οικονομικής Επιτροπής -Επιτροπή Ποιότητα Ζωής – Βιβλιοδεσία Επίσημων Πρακτικών».

ΘΕΜΑ 30ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Προμήθεια υλικού και λογισμικού διαχείρισης στόλου οχημάτων, λογισμικού παρακολούθησης συντήρησης και υλικού και λογισμικού έκδοσης δελτίων κίνησης».

ΘΕΜΑ 31ο:«ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Προμήθειας Αντικειμένων και Ταχυδρομικών Υπηρεσιών Έκδοσης, Εκτύπωσης, Εμφακέλωσης και Αποστολής Ταχυδρομικών Αντικειμένων (Υβριδικό Ταχυδρομείο και Ταχυδρομικά Τέλη)».

ΘΕΜΑ 32ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Παροχή ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ».

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 33ο: « Διαγραφές χρεώσεων βεβαιωτικών καταλόγων».

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 34ο: Καταμέτρηση Μετρητών Κατανάλωσης Ύδατος Γ’ Τετραμήνου 2018 και Χρέωση Καταναλωτών».

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 35ο: «΄Εγκριση απολογισμού χρήσης έτους 2015 του ΝΠΔΔ Σχολικής Επιτροπής Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου».

ΘΕΜΑ 36ο: Συμμετοχή της Junior, Παιδικής, Νεανικής Χορωδίας Δήμου Διονύσου στο Σύγχρονο Ορατόριο του Γιώργου Θεοφάνους “Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ” στο Μέγαρο Μουσικής.

ΘΕΜΑ 37ο: Διοργάνωση εκδήλωσης – παρουσίαση βιβλίου με τίτλο “Διόνυσος η αρχαία Ικαρία Αττικής και ο Θέσπις” του συγγραφέα Θανάση Π. Κυριαζόπουλου.

ΘΕΜΑ 38ο: «Ορισμός τακτικού και αναπληρωματικού μέλους ως εκπροσώπων του Δήμου Διονύσου στην προς συγκρότηση Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας μεταστέγασης του Νηπιαγωγείου Σταμάτας στο μισθωμένο κτίριο επί της οδού Λ. Σταμάτας 25Α των πρώην εκπαιδευτηρίων Καργάκου».

Categories: ΝΕΑ