ΝΕΑ

…ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΙΑ

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Προπαγανδιστικό ηλεκτρονικό μέσο της παράταξης Γιάννη Καλαφατέλη («Ενωτική Πρωτοβουλία»), που αφιέρωσε εκτενές ρεπορτάζ καλύπτοντας την προχθεσινή εκδήλωση της δημοτικής παράταξης «Συμμαχία για τον Πολίτη», δημοσίευσε την ανωτέρω φωτογραφία. Οπου απεικονίζεται καθαρά, πίσω από τον κ Καλαφατέλη, οπαδός του Παναγιώτη Βορριά να έχει συλληφθεί (από τον φακό της δαιμόνιας ρεπόρτερ προφανώς) κοιμώμενος.

Το δημοσίευμα (της “Οδού Διονύσου” ντε) ξεκινά κάνοντας λόγο για «παραγωγή πολιτικής», που ήταν λέει «το χαρακτηριστικό στην εκδήλωση της δημοτικής παράταξης Συμμαχία για τον Πολίτη». Το θέμα ωστόσο ήταν άλλο: οι μετεκλογικές συνεργασίες.

Συνδυάζοντας τώρα τα δύο αυτά στοιχεία, την φωτογραφία και «το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ», γεννάται αυτομάτως το εύλογο ερώτημα: Τι πρέπει να κάνεις εσύ, ο ανυποψίαστος αναγνώστης; Να γελάσεις ή να κλάψεις; Ιδού το μέγα δίλημμα…

Φως φανάρι, ότι ο πρώην Δήμαρχος Αγίου Στεφάνου κ Παναγιώτης Βορριάς, ρωμαλέος και δυναμικός, ανεξάρτητα αν μπαίνει εντός του 2019 στην όγδοη δεκαετία της ζωής του, α) έλεγε τόσο ενδιαφέροντα πράγματα που συνέγειρε το ακροατήριο σε τέτοιο βαθμό, ώστε ο άνθρωπος της φωτογραφίας είχε κάτι καλύτερο να κάνει: να κοιμηθεί.

β) η αντικειμενική δημοσιογράφος ή δεν είδε τον κοιμώμενο οπαδό, ή το παρέβλεψε, γιατί έπρεπε σώνει και καλά να δημοσιευτεί η φωτογραφία του Καλαφατέλη.

γ)  το πρωτοφανές και πρωτόγνωρο γεγονός πρέπει να προταθεί για ρεκόρ Γκίνες, δεδομένου ότι  ένας πολιτικός που έχει να δώσει ακόμη πάρα πολλά στον τόπο του κατόρθωσε να κοιμίσει μέρος του ακροατηρίου του.

δ) επ’ ουδενί αυτό το …μεμονωμένο περιστατικό δεν πρέπει να ανακόψει την πολιτική καριέρα του λαοφιλούς ηγέτη, που ετοιμάζεται για την ολική επαναφορά και ο οποίος πέραν πάσης αμφιβολίας πρέπει να επιβραβευτεί για την επιμονή του και  την «παραγωγή πολιτικής». Εξυπακούεται πως η παρουσία του στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο είναι αναγκαία, ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει το έργο του, που έχει αφήσει ημιτελές.

 

Categories: ΝΕΑ