ΝΕΑ

ΠΟΕ-ΟΤΑ: ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ – ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΣΕΠ

Ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΟΕ – ΟΤΑ την πραγματοποίηση στάσης εργασίας την Τετάρτη-23 Ιανουαρίου 2019, από τις 07:00 έως τις 11:00 το πρωί και την Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την ίδια ημέρα, στις 09:30 το πρωί έξω από την Κεντρική Υπηρεσία του Α.Σ.Ε.Π, προκειμένου να εκφράσει τη διαμαρτυρία της για την καθυστέρηση στην έκδοση των αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της, σημειώνει:

«Το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., στη συνεδρίαση του την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, με αφορμή τις τραγικές καθυστερήσεις του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.) στην έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων των επιτυχόντων της προκήρυξης πρόσληψης Μόνιμου Προσωπικού 3Κ/2018 στις Ανταποδοτικές Υπηρεσίες των Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού, αποφάσισε να προκηρύξει ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στις Υπηρεσίες Καθαριότητας των Δήμων, την ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019, από τις 07:00 έως τις 11:00 το πρωί και Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την ίδια ημέρα, στις 09:30 το πρωί έξω από την Κεντρική Υπηρεσία του Α.Σ.Ε.Π., Πουλίου 6-Αθήνα, (Λεωφ. Αλεξάνδρας).

Η συνεχιζόμενη κοροϊδία του Προέδρου και της Διοίκησης του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.), εις βάρος των υποψηφίων, των εργαζομένων και των Υπηρεσιών των Δήμων, πρέπει να λάβει οριστικό τέλος. Δεν θα επιτρέψουμε να παίζονται στις πλάτες των υποψηφίων και των εργαζομένων, «βρώμικα» μικροπολιτικά παιχνίδια και ταυτόχρονα να «ανοίγουν την όρεξη» στα μεγάλα Ιδιωτικά Επιχειρηματικά-Εργολαβικά συμφέροντα, να «καταπιούν» τις υπό διάλυση Υπηρεσίες Καθαριότητας των Δήμων.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και οι εργαζόμενοι στη Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν μπορούν να παραμείνουν θεατές μπροστά σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Απαιτούν ξεκάθαρες και οριστικές απαντήσεις από την Διοίκηση του Α.Σ.Ε.Π. και θα τις πάρουν. Η αρχή γίνεται με την κινητοποίηση της Τετάρτης, 23 Ιανουαρίου 2019. Αν θα υπάρξει κλιμάκωση, με νέες πιο δυναμικές κινητοποιήσεις, θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από το Α.Σ.Ε.Π. και την Διοίκησή του.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 3Κ/2018 ΑΠΟ ΤΟ Α.Σ.Ε.Π.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α».

Πηγή: aftodioikisi.gr

poe_ota_sygkentrosi_asep_aftodioikisi

 

Categories: ΝΕΑ