ΝΕΑ

ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ Η JUNIOR-ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ

Σπουδαία διάκριση για τη Junior, Παιδική, Νεανική Χορωδία Δήμου Διονύσου είναι η πρόσκληση που έλαβε να μετάσχει σε δύο συναυλίες, 7 και 8 Φεβρουαρίου, στις 20.00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου θα παρουσιαστεί το Σύγχρονο Ορατόριο του ιδιαίτερα δημοφιλούς μουσικοσυνθέτη Γιώργου Θεοφάνους: “Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ”.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή παράσταση με συμφωνική και σύγχρονη ορχήστρα, καθώς επίσης και την παραδοσιακή ορχήστρα ΚΑΝΩΝ, τραγουδιστές, ηθοποιούς και μία πλειάδα εξαίρετων συντελεστών.

Η συγκεκριμένη χορωδία με μικρά παιδιά της περιοχής μας έχει αρχίσει να αποκτά πολλούς φίλους μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τόσο στην εκδήλωση στο Christmas Factory στο Γκάζι, όσο και στην ηχογράφηση ψηφιακού δίσκου που έγινε στο studio Sierra και εκδόθηκε από την HEAVEN με τραγούδια και βίντεο της Σοφίας Μάνου σε μουσική Σταύρου Κουγιουμτζή.

Για τη μετακίνηση των παιδιών στις δύο παραστάσεις και την παραμονή στην πρόβα τζενεράλε θα χρειαστεί να μισθωθούν δύο πούλμαν. Τα έξοδα της μεταφοράς θα καλυφθούν από τις συμβάσεις που έχει ο Δήμος. Απαιτείται ωστόσο απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου και γι’ αυτό το θέμα, υπ’ αριθμόν 36 της ημερήσιας διάταξης, θα τεθεί προς έγκριση στην αυριανή συνεδρίαση.

Οι συναυλίες δεν θα έχουν εισιτήριο, η είσοδος όμως θα γίνεται με ειδικές προσκλήσεις.

Categories: ΝΕΑ