ΝΕΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ Γ.ΣΓΟΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΝΤΑΚΗΣ

Ο Κυριάκος Κοντάκης, πρωτοκλασάτο στέλεχος της παράταξης Καλαφατέλη («Ενωτική Πρωτοβουλία»), θα είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια με το συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού. Ο ίδιος επιβεβαίωσε την είδηση με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Εγραψε συγκεκριμένα απευθυνόμενος στους πολίτες του Δήμου Διονύσου:

«Από την πρώτη μέρα που ασχολήθηκα με τα κοινά με στηρίξατε και εγώ προσπάθησα να σταθώ δίπλα σε κάθε πολίτη. Αυτή τη στήριξη σας ζητώ για άλλη μια φορά και υπόσχομαι πως και από αυτό το μετερίζι θα είμαι πάλι δίπλα σε κάθε πολίτη του δήμου μας, αλλά και όλης της ανατολικής Αττικής».

Ο κ Κοντάκης έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας επί Δημαρχίας Καλαφατέλη (2010-2014) και στον Αγιο Στέφανο όπου κατοικεί μόνιμα εδώ και πολλά χρόνια είναι εξαιρετικά δημοφιλής. Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχε λάβει περί τους 1.000 ψήφους, αριθμός εντυπωσιακός. Μετά την …μετακόμισή του στην Περιφέρεια η δημοτική παράταξη του κ Καλαφατέλη αδυνατίζει ακόμη περισσότερο, δεδομένου πως ήδη είχε υποστεί σημαντικές απώλειες με την κάθοδο επίσης στην Περιφέρεια των δικών του ανθρώπων κ Νίκου Πέππα, Τάσου Καρασαρλή, Δημήτρη Γιαρένη (με το συνδυασμό του κ Πατούλη, αυτοί οι τρεις).

 

Categories: ΝΕΑ