ΝΕΑ

ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Ο ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΣ – ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΕ ΣΤ.ΚΡΙΕΜΑΔΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ

Με εξώδικο προς το δημοτικό σύμβουλο Στέφανο Κριεμάδη της μείζονος αντιπολίτευσης («Ενωτική πρωτοβουλία», του κ Καλαφατέλη) «γιατί προσέβαλε αναίτια και βάναυσα τη φήμη και το όνομα της εταιρείας μας καθώς και την τιμή και την υπόληψη  του νόμιμου εκπροσώπου μας κ Ιωάννη Γιάνναρου», απάντησε η εταιρεία  DIRECT ΑΙΓΙΣ ΙΚΕ στις αιτιάσεις του για τον οδοφωτισμό στο Δήμο  Διονύσου με λάμπες τύπου LED.

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο που συζητήθηκε εκτενώς το θέμα (Νο 2 στην ημερήσια διάταξη), πάνω από τρεις ώρες, η εισήγηση του κ Κριεμάδη να σταματήσει ο διαγωνισμός καταψηφίστηκε πανηγυρικά. Δεκαέξι δημοτικοί σύμβουλοι του είπαν «όχι» και τάχτηκαν υπέρ της συνέχισης του ανοιχτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ενεργειακή αναβάθμιση-αυτοματοποίηση του συστήματος ηλεκτροφωτισμού κοινοχρήστων χώρων και εφαρμογής Smart Citiesμε εξοικονόμηση ενέργειας. Εντεκα σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ψήφισαν να ανακληθεί η απόφαση 545/2018 του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Δεν φοβάμαι όσα εξώδικα και αν στείλει ο κ Γιάνναρος» ανέφερε ο κ Κριεμάδης κατά την ομιλία του, ωστόσο από την εκτενή παράθεση στοιχείων και πινάκων δεν έπεισε το σώμα ότι η σύμβαση δεν είναι επωφελής. «Παραμύθια της Χαλιμάς είναι αυτά που μας λέει ο κ Κριεμάδης» υποστήριξε ο πρόεδρος της «Εστίας» κ Θόδωρος Στάϊκος.

«Εργο πνοής» το χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Διονύσου κ Διονύσης Ζαμάνης, τονίζοντας ότι είναι υπερήφανος για τη συνέχιση του διαγωνισμού και την υλοποίησή του, η οποία θα αναβαθμίσει την καθημερινότητα των πολιτών.

Σε λίγο περισσότερα…

Categories: ΝΕΑ