ΝΕΑ

ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ-ΒΟΡΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας πολιτικής συνεργασίας έλαβε σάρκα και οστά με την επίσημη ανακοίνωση. Η δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «Ενωτική Πρωτοβουλία» και η αντίστοιχη της «Συμμαχίας για τον Πολίτη» συγχωνεύτηκαν και θα πορευτούν μαζί μέχρι τις εκλογές με  επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο  τον κ Γιάννη Καλαφατέλη.

Η συνεργασία των δυο παρατάξεων είχε διαφανεί εδώ και πάρα πολύ καιρό, καθώς ο επικεφαλής της «Συμμαχίας για τον Πολίτη» και πρώην Δήμαρχος κ Παναγιώτης Βορριάς είχε αποσύρει την εμπιστοσύνη του από το πνευματικό του τέκνο και αρχηγό της δημοτικής παράταξης «Νέα Πνοή» κ Παναγιώτη Μπιτάκο, ενώ σε κάθε ευκαιρία σιγόνταρε τον κ Καλαφατέλη, με τον οποίο συνέτρωγε συχνά-πυκνά. Στην τελευταία δε συγκέντρωση της προηγούμενης εβδομάδας, όπου συνελήφθη κοιμώμενος οπαδός του όπως φάνηκε σε δημοσιευμένη φωτογραφία, ο κ Καλαφατέλης ήταν παρών.

Ουδεμία έκπληξη λοιπόν. Ο πρώην Δήμαρχος Αγίου Στεφάνου και ο πρώην Δήμαρχος Διονύσου, δυο χαμένοι δηλαδή, ένωσαν τις δυνάμεις τους, μήπως και καταφέρουν και νικήσουν. Το ποτάμι όμως, όπως έχει πει ο Ζαρατούστρας, δεν γυρίζει πίσω…

Categories: ΝΕΑ