ΝΕΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ 25 ΟΝΟΜΑΤΑ Ο ΖΑΜΑΝΗΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ GALA

Περίπου εικοσιπέντε (25) νέους υποψήφιους, γνωστά και ευυπόληπτα πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας, θα ανακοινώσει αύριο ο Δήμαρχος Διονύσου κ Διονύσης Ζαμάνης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξής του, «Ανοιχτοί Ορίζοντες». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19.00 στην αίθουσα του κοσμικού κέντρου «GALA», που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο των Αρσάκειων-Τοσίτσειων σχολείων. Οι νέοι μάλιστα υποψήφιοι σύμβουλοι θα παρουσιαστούν και θα έχουν μια πρώτη γνωριμία με τον κόσμο ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαϊου.

Θα παραβρεθούν επίσης οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στο διαμέρισμα της Ανατολικής Αττικής Νίκος Πέππας, Τάσος Καρασαρλής, Δημήτρης Γιαρένης (με το συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη), Κυριάκος Κοντάκης, Περικλής Μπακοδήμος (με το συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού), καθώς επίσης βουλευτές (Βασίλης Οικονόμου, Γιώργος Βλάχος, κλπ.)

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί βίντεο με τις κυριότερες δραστηριότητες του Δήμου Διονύσου, αλλά και την εξέλιξη των σημαντικότερων έργων.

thumbnail

Categories: ΝΕΑ