ΝΕΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤ.ΜΙΧΙΩΤΗ

Την αστυνομία κάλεσε ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ Αχιλλέας Δελαγραμμάτικας, διότι ο πολίτης Στέφανος Μιχιώτης ηχογραφούσε χωρίς άδεια τη χθεσινή συνεδρίαση με το κινητό του τηλέφωνο και όταν η γραμματέας Μαρία Τσαμπαρλή του ζήτησε το λόγο εκείνος αντέδρασε λέγοντας της: «Τι λες μωρή τρελή». Μπροστά σ’ αυτή την ανοίκεια, άνευ προηγουμένου, συμπεριφορά ο κ Δελαγραμμάτικας αναγκάστηκε να τηλεφωνήσει στο «100», ώστε να επέμβει η άμεσος δράση και να μπορέσει να ολοκληρώσει τις εργασίες του συμβουλίου του.

Ο κ Μιχιώτης αντάλλαξε διαξιφισμούς και με την αντιπρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ Μαρένα Πολίτη. Την ενόχλησή τους εξέφρασαν ωστόσο και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, συναινώντας στην απόφαση του προέδρου να καλέσει την αστυνομία.

Όταν μετά από λίγο ήρθε το περιπολικό στα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Ανοιξης, όπου συνεδριάζει η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο κ Μιχιώτης είχε φύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να υποβληθούν μηνύσεις και αγωγές προς τον κ Μιχιώτη από τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής για εξύβριση, προσβολή της προσωπικότητας και παρακώλυση των εργασιών.

Ενδεικτική του θλιβερού περιστατικού είναι η ανάρτηση του μέλους του ΔΣ της Επιτροπής κ Κωνσταντίνου Καλοβιρνά στο facebook:


Kalovirnas Konstantinos

Δυστυχώς σήμερα στη συνεδρίαση της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Διονύσου ένας παρατηρητής-δημότης φέρθηκε ανεπίτρεπτα.

 

Categories: ΝΕΑ