ΝΕΑ

ΒΑΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΛΙΑΚΕΑ: «Ο ΖΑΜΑΝΗΣ ΜΟΥ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ»

Η Βάνα Γεωργίου Λιακέα, πολύ γνωστή στο Μπογιάτι από την έντονη δραστηριότητα της στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, εντάχτηκε και αυτή στους «Ανοιχτούς Ορίζοντες», της δημοτικής παράταξης του Δημάρχου Διονύσου. «Ο Διονύσης Ζαμάνης μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη λόγω χαρακτήρα και πράξεων» έγραψε στο facebook, εξηγώντας γιατί αποφάσισε να ζητήσει την ψήφο των συμπολιτών της στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου.

 

Vana Georgiou

18 χρόνια στον Άγιο Στέφανο, 12 χρόνια αγωνίζομαι και διεκδικώ από το Δημο καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά και τους μαθητές που φοιτούν στο δημόσιο σχολείο. Με τα υπόλοιπα μέλη των συλλογών Γονέων οργανωσαμε εθελοντικες και πολιτιστικες δρασεις για εφηβους.
Τώρα ήλθε η κατάλληλη στιγμή για μένα να κάνω ένα βήμα παραπάνω. Να προσπαθήσω να ικανοποιηθούν αιτήματα γονέων και μαθητών όχι μόνο για το σχολείο αλλά και για την πόλη τους. Ο Διονύσης Ζαμάνης μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη λόγω χαρακτήρα και πράξεων. Μαζί του οπως και μαζι με τους υπολοίπους υποψήφιους θετω ως στοχο οι Ανοιχτοί Ορίζοντες να ομορφύνουν, να νοικοκυρέψουν, να εξασφαλίσουν την ποιότητα ζωής και την ανάπτυξη που όλοι επιθυμούμε για το Διόνυσο.
Οι δημοτικές εκλογές είναι η γιορτή της Δημοκρατίας, χαίρομαι που συμμετέχω σε αυτήν.

49802067_10217188426483860_3185825617106960384_n

Categories: ΝΕΑ